Η ηθοποιός της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου, βρέθηκε στο Σινέ Κάρμεν για την επίσημη προβολή της ταινίας «Ο Τελευταίος Ταξιτζής» του Στέργιου Πάσχου. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τους Κώστα Κορωναίο, Μαρίσσα Tριανταφυλλίδου και Έκτορα Λιάτσο, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy).

Η νεαρή ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα bohemian chic look, φορώντας ένα μακρύ crochet φόρεμα με την υπογραφή της Βάσιας Κωσταρά (να θυμίσουμε πως η ηθοποιός είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου επίσης επέλεξε δημιουργία της συγκεκριμένης σχεδιάστριας) και είδαμε πως έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν καστανή με κάποιες λίγες ανταύγειες στα μαλλιά της, αλλά ποτέ δεν την είχαμε δει τόσο ξανθιά όσο έγινε τώρα. Πλέον, η ηθοποιός απέκτησε ένα φωτεινό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, τα οποία είδαμε να έχει χτενίσει επιμελώς ατημέλητα με ένα ελαφρύ κυματισμό για να ολοκληρώσει το υπόλοιπο look της.