Για μερικούς η νέα αρχή είναι η Πρωτοχρονιά, για κάποιους άλλους όμως είναι ο Σεπτέμβριος, καθώς επιστρέφουν ανανεωμένοι και ξεκούραστοι από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θέτουν νέους στόχους για τη σεζόν που ακολουθεί, με έναν από αυτούς να είναι η άσκηση στο γυμναστήριο.

Άλλωστε μόλις επέστρεψαν από τις παραλίες που έδειξαν το beach body που έχτισαν την προηγούμενη χρονιά και μετά το διάλειμμα και τις ατασθαλίες των διακοπών ήρθε η στιγμή να γυρίσουν στο πρόγραμμα της γυμναστικής τους, γι’ αυτό και κάποιες φορές ψάχνουν καινούρια ρούχα.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δηλαδή ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που κάνετε το restart σας και ταυτόχρονα αναζητάτε ένα καινούριο σετ για να επανέλθετε δυναμικά στο γυμναστήριο, έχουμε μια πρόταση που έρχεται από την Αθηνά Οικονομάκου και το ελληνικό brand Meyia Clothing.

Η ηθοποιός πόζαρε με ένα σετ από το ελληνικό brand meyia clothing -που ντύνει με τα μαγιό του πολλές Ελληνίδες αλλά και ξένες celebrities, ανάμεσά τους και η Irina Shayk- το οποίο αποτελείται από ένα τοπ και κολάν στην ίδια απόχρωση, αυτή του γραφίτη. Πρόκειται για το σχέδιο slay που είναι ιδανικό και για γιόγκα: το τοπ κοστίζει 80 και το κολάν 90 ευρώ στο επίσημο site του brand.

SLAY top 80,00 €
SLAY leggings 90,00 €