Πριν από λίγους μήνες, η μητέρα δύο παιδιών, Paris Hilton, επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη στο πάρτυ των γενεθλίων της, που έγινε στο Λος Άντζελες.

Χθες το βράδυ, η χρυσή κληρονόμος επέλεξε ξανά μια εντυπωσιακή δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας, για να παραβρεθεί στα MTV Video Music Awards 2024 στο UBS Arena της Νέας Υόρκης.

Η Paris Hilton πήγε στα βραβεία μαζί με την αδερφή της, Nicky Rothchild Hilton, και πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης. Το φόρεμα της Paris Hilton ήταν μια custom δημιουργία, σε ασημί χρώμα, μεταλιζέ, με έντονα cut outs. Η διάσημη κληρονόμος ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά κοσμήματα, ασημί γόβες και ασημί clutch, τα οποία έδεναν απόλυτα με το ρούχο της.

Όσον αφορά το beauty look, τα μαλλιά της είχαν την αίσθηση του wet look, λυτά με χωρίστρα στη μέση και το μακιγιάζ της ήταν έντονο, με smokey eyes, contouring, highlighter και glossy nude κραγιόν.

Paris Hilton arrives at the MTV Video Music Awards on Wednesday, Sept. 11, 2024, at UBS Arena in Elmont, N.Y. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Paris Hilton, left, and Nicky Rothschild arrive at the MTV Video Music Awards on Wednesday, Sept. 11, 2024, at UBS Arena in Elmont, N.Y. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)