Τα τελευταία χρόνια βολευτήκαμε αφάνταστα με την επιστροφή αφενός των baggy και αφετέρου των ψηλόμεσων παντελονιών, τα οποία είναι εξαιρετικά άνετα και όλες τα φορέσαμε ευχάριστα.

Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται, η άνεσή μας θα κάνει λίγο στην άκρη, για να δώσει χώρο στο παντελόνι που θα πρωταγωνιστήσει φέτος στις τάσεις και δεν είναι άλλο από το παντελόνι cigarette, το οποίο είναι κατάλληλο για office look, αλλά και για να ντυθεί μια γυναίκα κομψά από το πρωί ως το βράδυ.

Τα παντελόνια τύπου cigarette δεν είναι ούτε ακριβώς φαρδιά ούτε ακριβώς στενά, αλλά κάτι ενδιάμεσο, όμως το πατρόν τους οπωσδήποτε δίνει χαρακτήρα σε ένα look μας, ειδικά αν αυτό είναι καθημερινό. Αυτή τη σεζόν, το cigarette παντελόνι ιδανικά είναι ψηλόμεσο και συνδυάζεται με τοπ και σακάκι.

Τα cigarette παντελόνια ορίζονται από ίσιο κόψιμο ελαφρώς πιο στενό στο κάτω μέρος και τελειώνει ακριβώς στο ύψος του αστραγάλου ή λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Συνήθως είναι tailored, αν και υπάρχει και στη denim εκδοχή του. Συνδυάζονται άψογα με λευκά T-shirt και τζιν μπουφάν, σύμφωνα με την fashion insider, Anne Laure Mais. Όσο για τα παπούτσια που μπορούμε να τα ταιριάξουμε, κάνουν πολύ ωραίο σετάρισμα με τα mules, τις μπαλαρίνες, τα kitten heels ή τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Σαφώς και το ιδανικό χρώμα είναι το μαύρο, ωστόσο αυτό το φθινόπωρο μπορούμε να πειραματιστούμε, φορώντας το star color της σεζόν που είναι το κόκκινο βουργουνδίας ή απλά βουργουνδί.

Ψηλόμεσο παντελόνι με λεπτή ρίγα 25,95€
Ψηλόμεσο παντελόνι 25,95€
Ψηλόμεσο παντελόνι 25,95€
Ψηλόμεσο παντελόνι 25,95€
Ίσιο παντελόνι ZW Collection 39,95€