Πριν από λίγες ημέρες είχαμε γράψει ένα άρθρο για μια εμφάνιση της συζύγου του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Τάνιας, που κυκλοφορούσε στην πόλη με μια crossbody bag Christian Dior σε red wine απόχρωση και είχαμε πει πως αυτό το χρώμα κάνει φέτος πολύ δυναμικό comeback.

Το μπορντό, το βουργουνδί ή διαφορετικά το red wine χρώμα είναι η απόλυτη απόχρωση που θα πρωταγωνιστήσει αυτή τη σεζόν στα αξεσουάρ και το είδαμε σε πολλές πασαρέλες οίκων υψηλής ραπτικής όπως Chanel, Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Gucci, Hermès και Stella Mccartney που άφησαν στην άκρη το διαχρονικό μαύρο και έδειξαν τσάντες στις συγκεκριμένες κόκκινες αποχρώσεις.

Όσον αφορά τα σχέδια, αυτά ποικίλλουν από tote bags, shoulder bags, pouches και handbags. O oίκος Gucci έδειξε καπιτονέ τσάντες από δέρμα κροκοδείλου όλες σε βουργουνδί απόχρωση με το χρυσό μεταλλικό logo του brand, επιβεβαιώνοντας πως η τάση θα είναι καθολική και αδιαμφισβήτητη.

Ο οίκος Hermès προχώρησε σε μια συνολική ενσωμάτωση της τάσης σε όλα τα ρούχα του, δείχνοντας σύνολα σε βουργουνδί χρώμα, ενώ ο οίκος Ferragamo, δημιούργησε την τσάντα Moyen Modèle σε μπορντό χρώμα. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η Chanel που λάνσαρε τη διαχρονική τσάντα της σε red wine απόχρωση:

Lambskin & Brown MetalBurgundy $11,500

O oίκος Miu Miu έδωσε στα μοντέλα του να κρατούν shoulder bags σε μπορντό απόχρωση σαν clutches, ενώ ο οίκος Louis Vuitton έδειξε τσάντες σε γεωμετρικά σχέδια και βουργουνδί αποχρώσεις, ενώ τα έκανε να δείχνουν ακόμα πιο πολυτελή προσθέτοντας χρυσές λεπτομέρειες. Tέλος η Stella McCartney λάνσαρε την iconic Falabella bag σε απόχρωση ruby red.

Stella McCartney Falabella Tiny Enamel Tote Bag €795