Ο Brad Pitt εμφανίστηκε χθες στο κόκκινο χαλί του 81ου Φεστιβάλ της Βενετίας στο πλαίσιο της προβολής της νέας του ταινίας «Wolves», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον George Clooney.

Oι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ κράτησαν μια απόσταση ασφαλείας ανάμεσα στην εμφάνιση της Angelina Jolie και του πρώην συζύγου της, ώστε να μην συναντηθούν καθόλου, καθώς η δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει. Η Angelina Jolie εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της Βενετίας προχθές.

Ο Βrad Pitt επέλεξε να συνοδεύεται από τη σύντροφό του, Inés de Ramón, ενώ ο George Clooney από τη σύζυγό του, Amal Alamouddin, και οι τέσσερίς τους πόζαραν μαζί στα φλας των φωτογράφων.

Ποια είναι όμως η Inés de Ramón; Σας μεταφέρουμε όλα όσα γνωρίζουμε για τη σύντροφο του Brad Pitt: Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε πρόσφατα όταν οι δυο τους έκαναν μια δημόσια εμφάνιση μαζί στο Silverstone Circuit του Northampton με αυτή να είναι η πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του από την Angelina Jolie που ο ηθοποιός αποδέχεται πως επίσημα έχει έναν ερωτικό δεσμό με μια άλλη γυναίκα.

Η Inés de Ramón είναι πολύγλωσση, καθώς μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 αποκτώντας Bachelor στον τομέα του business administration. Aπό τότε, αξιοποίησε το πτυχίο της και έκανε καριέρα στον τομέα της μόδας και των κοσμημάτων έχοντας θέσεις τόσο στον οίκο Christie’s όσο και στο de Grisogono. Αυτή τη στιγμή είναι vice president στο brand κοσμημάτων Anita Ko, με έδρα το Λος Άντζελες. Εκτός από την καριέρα της στον χώρο της μόδας, είναι πιστοποιημένη health coach ολιστικής διατροφής.

Πριν από τη σχέση της με το Brad Pitt, η Inés de Ramón υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Paul Wesley, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «The Vampire Diaries». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 και κράτησαν τη σχέση τους διακριτική μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ το φθινόπωρο του 2022 ανακοίνωσαν το φιλικό τους διαζύγιο.

Η πρώτη φορά που η Inés de Ramón εθεάθη με το Brad Pitt ήταν το Νοέμβριο του 2022 σε μια συναυλία, ενώ έκαναν μαζί και ένα ταξίδι στο Cabo το 2023. Επίσης, το ζευγάρι βγήκε σε ένα double date τον Αύγουστο του 2024 μαζί με το ζευγάρι Amal Alamouddin και George Clooney. Ωστόσο, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, με την Inés de Ramón να είναι συγκεντρωμένη στην καριέρα της. Όσο για το μέλλον, αυτό παραμένει να το δούμε.