H Bίκυ Καγιά απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και ανεβάζει φωτογραφίες με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να είναι φειδωλή στις πόζες.

Η πρώην κριτής του GNTM και πρώην παρουσιάστρια του «Shopping Star», που ήδη από την περασμένη σεζόν απέχει από την τηλεόραση, έκανε μια εμφάνιση στην καρδιά του καλοκαιριού με ένα λευκό φόρεμα σε ένα αιγαιοπελαγίτικο σκηνικό και ήταν -όπως πάντα- κομψή.

Το λευκό φόρεμά της έχει την υπογραφή του σχεδιαστή Angelos Tsakiris και τα σκουλαρίκια της είναι διαμάντια με την υπογραφή Δανελιάν. Το total white look της ήταν minimal chic, ενώ το ρούχο της άνετα θα μπορούσε να φορεθεί και ως νυφική δημιουργία σε έναν bohemian καλοκαιρινό γάμο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά με δημιουργία του συγκεκριμένου σχεδιαστή. Στον λογαριασμό που διαθέτει ο Angelos Tsakiris στο Instagram, το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ποζάρει αρκετές φορές με δικά του ρούχα, τα οποία έχουν καθαρές γραμμές, πολυτελή υφάσματα και αυστηρό, αλλά ανάλαφρο ύφος.