Το καλοκαίρι είναι εδώ και πιθανότατα ανυπομονείτε και εσείς να περάσουν οι ημέρες για να φτάσει η ώρα των διακοπών σας – αν δεν έχετε φύγει ήδη. Λογικό είναι λοιπόν να έχετε ήδη ξεκινήσει να σετάρετε στο μυαλό σας τα outfits που θα φορέσετε, τα κομμάτια που θα πάρετε μαζί σας, τα είδη θαλάσσης που θα χρειαστείτε, και γενικώς υπολογίζετε όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε στο νησί, την παραλία, το ξενοδοχείο, ακόμα και το camping.

Ανεξάρτητα από το είδος των διακοπών που θα επιλέξετε, από τη στιγμή που θα εμφανιστείτε έξω για τις καλοκαιρινές εξόδους σας, είτε στα σοκάκια ενός νησιού, είτε στην παραλία, θα χρειαστείτε ολοκληρωμένα και updated looks. Σε ό,τι αφορά το beachwear, ένα από τα βασικότερα κομμάτια του συνόλου της παραλίας μετά το μαγιό, είναι φυσικά η τσάντα θαλάσσης, η οποία θα πρέπει να είναι πρακτική και να χωράει όλα τα απαραίτητα, ανθεκτική, αλλά και αρκετά στιλάτη, ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο καλοκαιρινό vibe της εμφάνισής σας.

Οι μεγάλοι οίκοι μόδας και τα brands με την πάροδο των χρόνων έχουν δημιουργήσει εντυπωσιακές τσάντες θαλάσσης, οι οποίες άνετα μπορούν να φορεθούν και εκτός παραλίας, σε κάθε καλοκαιρινή έξοδο. Συγκεντρώσαμε κάποιες από αυτές, άλλες luxury, άλλες πιο προσιτές, που πιστεύουμε πως θα θελήσετε σίγουρα να προσθέσετε στο καλάθι των αγορών σας για το καλοκαίρι. Καλές διακοπές!

Οι προτάσεις μας

Χειροποίητη τσάντα Samantha-PANTHER 224,00 €
SURF N’ TURF EVERGREENOVERSIZED BEACH BAG €166,00
The Terry Beach Bag Lavender €94,00
Vida Nova Tote Bag – Black €90,00
Γυναικεία τσάντα παραλίας 27,97 €