Η Δέσποινα Βανδή αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί μια περιοδεία με τους Kings και πριν από μερικές ημέρες δόθηκε σχετική συνέντευξη Τύπου. Η τραγουδίστρια που συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στο καλλιτεχνικό στερέωμα, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς τα επαγγελματικά της πάνε περίφημα. Τα πράγματα πάνε εξίσου καλά και στην προσωπική της ζωή, αφού είναι εδώ και πολύ καιρό ζευγάρι με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη (ο οποίος αυτή την περίοδο συμμετέχει στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα»).

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, έκανε μια athleisure chic εμφάνιση συνδυάζοντας δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε μια βερμούδα η οποία έχει έρθει φέτος να αντικαταστήσει το κοντό σορτς, ένα λευκό τοπ, ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ που και αυτό έχει επανέλθει δριμύτερο φέτος και το βλέπουμε να συμπληρώνει look τα οποία παλαιότερα δεν το περιλάμβαναν.

Η βερμούδα σε μπλε σκούρο χρώμα και λευκή λεπτή κάθετη ρίγα έδενε με το καπέλο το οποίο είναι σε ακριβώς το ίδιο σχέδιο και η τραγουδίστρια συνδυάζοντας αυτά τα δύο κομμάτια έκανε detailing.