Όσο κι αν προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο γραφείο, το μυαλό μας ήδη ταξιδεύει σε κάποια παραλία, ανυπομονώντας να φτάσει η στιγμή που θα αράζουμε δίπλα στη θάλασσα και θα απολαμβάνουμε τις βουτιές μας. Και αφού φτιάχνουμε που φτιάχνουμε αυτό το ιδανικό σενάριο, να μην σκεφτούμε και το μαγιό που θα βάλουμε;

Βέβαια, στις διακοπές δεν μπορείς να ξέρεις εξαρχής αν θα έρθουν τα πράγματα έτσι όπως τα φαντάζεσαι. Μπορείς όμως να ξέρεις το μαγιό που θα φορέσεις. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις καλύτερες τάσεις στο swimwear για αυτό το καλοκαίρι, ώστε να εμπνευστείς και να διαλέξεις το δικό σου.

Animal print

Το animal print καταφέρνει όσο τίποτα άλλο (με εξαίρεση το κόκκινο χρώμα) να αποτελεί ταυτόχρονα μία τολμηρή αλλά και safe επιλογή. Δεν περνά ποτέ απαρατήρητο για όλους τους σωστούς λόγους, ενώ αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα καλοκαιρινά items μπορεί να προσφέρει από παιχνιδιάρικα μέχρι πολύ κομψά looks.

Evelyn Vintage Leopard, STEFANIA FRANGISTA


Minimalism

Ο μινιμαλισμός σίγουρα δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Αν και ακολουθεί την αντίθετη λογική από το animal print και αποτελεί μία πιο «ήσυχη» επιλογή, το minimal μαγιό είναι η κορυφαία επιλογή για όσες θέλουν να φαίνονται ανεπιτήδευτα chic στην παραλία.

Microfibre, Marine One-Piece Swimsuit, Loro Piana


Ολόσωμο

Τα ολόσωμα μαγιό θα είναι πάντα μία διαχρονική επιλογή, ενώ αποτελεί απαραίτητο κομμάτι για την beachwear συλλογή σου, είτε προτιμάς τα bikini είτε όχι. Μην ξεχνάς ότι τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να φορεθούν και ως τοπ μέσα από mini shorts για την καλοκαιρινή σου έξοδο.

Swimsuit in monogram Jersey, Celine


Μαγιό με αξεσουάρ

Μία ακόμα trendy επιλογή είναι τα μαγιό που έχουν ενσωματωμένα αξεσουάρ που θυμίζουν κοσμήματα και αναβαθμίζουν το look, χαρίζοντας κομψότητα ακόμα και μέσα στη θάλασσα ή στην πισίνα.

Gucci, Belted Swimsuit, Mytheresa


Metallic

Τα metallic υφάσματα είναι από τις πιο hot επιλογές των τελευταίων σεζόν, πόσο μάλλον το καλοκαίρι, αφού φαίνονται διπλά εντυπωσιακά κάτω από το φως του ήλιου, μέσα στο νερό και πάνω στο σοκολατένιο μας μαύρισμα.

Noire Swimwear, Pink Coquillage Balconette One Piece, Wolf&Badger


Coquette

Οποιοδήποτε κομμάτι ανήκει στη ladylike αισθητική θα είναι πάντα in. Οι φιόγκοι, τα βολάν και οι ροζ αποχρώσεις έχουν ενσωματωθεί και στο swimwear και φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν.

Noire Swimwear, Pink Coquillage Balconette One Piece, Wolf&Badger