Οι Έλληνες σχεδιαστές έχουν πραγματικά πολλά να πουν και να δείξουν με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους. Το καλοκαίρι του 2024 είναι σχεδόν εδώ και εμείς επιλέξαμε 10+1 ρούχα και αξεσουάρ με ελληνική υπογραφή, για να ανανεώσετε το στιλ σας και να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις σας.

Συγκεντρώσαμε προτάσεις από κοσμήματα, μαγιό και τσάντες που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον μας και πιστεύουμε πως θα μιλήσουν και στη δική σας καρδιά, ακριβώς όπως τα είπαν και με τη δική μας.

#1. Surf n’ Turf Bubblegum Oversized Beach Bag Sun of a Beach

Βγείτε στην παραλία με μια τσάντα συνώνυμη της παιχνιδιάρικης κομψότητας. H Oversized Beach Bag είναι ντυμένη με 100% βαμβακερή πετσέτα και επενδεδυμένη με 100% βαμβακερή ποπλίνα. Έχει ακόμη και μια ειδική τσέπη μέσα για τα πιο ευαίσθητα τιμαλφή σας.

Surf n’ Turf Bubblegum Oversized Beach Bag Sun of a Beach

#2. Χειροποίητη Τσάντα Square Fold – NERO Basileia

Μεγάλος ενιαίος χώρος για βιβλία, ταπεράκια, ψώνια, τσαντάκια. Άνετη θήκη κινητού και -το καλύτερο- θήκη για laptop. Έχει κρυφές μεγάλες τσέπες στις ραφές για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα αναγκαία (κλειδιά, κινητό). Εννοείται πως εσωτερικά έχει αδιάβροχη επένδυση και μπαίνει στο πλυντήριο, όπως όλες άλλωστε.

Basileia Χειροποίητη Τσάντα Square Fold – NERO

#3. Xειροποίητη τσάντα Your Someday – Beyond Black Big Tote

Η πιο σημαντική τσάντα μιας γυναίκας είναι η τσάντα  που έχει επιλέξει να κρατάει στην καθημερινότητά της. Ένα κομψό μοτίβο σε μια τσάντα που μπορεί να κρατηθεί με άνεση και χωράει τα απαραίτητα και κάτι παραπάνω, για να αισθάνεστε πάντοτε ασφάλεια σε κάθε σας έξοδο.

Your Someday Beyond Black Big Tote

#4. Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο INO MEI

Mαύρο ολόσωμο μαγιό με cut outs και έναν ώμο με μεταλλική λεπτομέρεια έναν χρυσό κρίκο, από ιταλικό ύφασμα από την σχεδιάστρια ΙΝΟ ΜΕΙ. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή του έχει γίνει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, ενώ επίσης είναι χειροποίητο.

Black One Shoulder Swimsuit INO MEI

#5. Oλόσωμο μαγιό Stefania Frangista

Ολόσωμο μαγιό με ψηλά κοψίματα στα πόδια και ανοιχτή, χαμηλή, κολακευτική πλάτη. Ιδανικό για όλα τα μεγέθη στήθους και μέτρια κάλυψη στο πίσω μέρος. Διατίθεται σε πολλά χρώματα και μοτίβα και φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Stefania Frangista.

Stefania Frangista Claudia White

#6. Χειροποίητο δαχτυλίδι Desperate Design

Ένα statement δαχτυλίδι από τη συλλογή, κατασκευασμένο από μασίφ μπρούντζο, με λαμπερό αποτέλεσμα, χωρίς νικέλιο, επιχρυσωμένο με χρυσό 24 καρατίων. Στο κέντρο του έχει έναν πράσινο ημιπολύτιμο λίθο που ονομάζεται Αχάτης.

Desperate Design BRENNA ring

#7. Aλυσίδα για το πόδι Tartarooga

Αλυσίδα από επιχρυσωμένο ατσάλι. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στην επαφή με το νερό και το δέρμα. Έχει μήκος 24-25 εκ. με δυνατότητα μικρής αυξομείωσης (αν επιθυμείτε συγκεκριμένο μέγεθος σε εκατοστά, θα πρέπει να το αναφέρετε στις παρατηρήσεις).

Μiami ankle bracelet Tartarooga

#8. Δαχτυλίδι Clara Think Jewels

Στολιστείτε με το δαχτυλίδι Clara – ένα μοντέρνο αξεσουάρ κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι. Προσθέστε μια πινελιά τόλμης στο στιλ σας και κάντε μια δήλωση με αυτό το κομψό δαχτυλίδι. Είναι βέβαιο ότι με αυτό το διαχρονικό κομμάτι, η εντύπωση που θα αφήσετε, θα μείνει αξέχαστη!

Think Jewels Clara Ring

#9. Kολιέ METALLICA Evinhia

Oversize κολιέ με πέρλες και χρυσά γεωμετρικά στοιχεία. Επιχρυσωμένος ορείχαλκος 24Κ, κρύσταλλοι Preciosa, μαργαριτάρια, χωρίς νικέλιο. Από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Evinhia.

Metallica Necklace Evinhia

#10. Κολιέ κοντό με χοντρή αλυσίδα και χρυσό Eleven K Maria Kiamlidou

Ένα κολιέ που με την chunky αλυσίδα του και την έντονη χρωματική αντίθεση του γραφίτη με το χρυσό κούμπωμα στο πλάι, αρκεί από μόνο του για να μετατρέψει κάθε σας εμφάνιση σε fashion statement. Συνδυάζοντας τη σαγρέ υφή της αλυσίδας με τη ματ επιφάνεια των μαύρων κρίκων και τη λουστρέ επιμετάλλωση του κουμπώματος, είναι ένα κομμάτι που αξίζει μία θέση στη συλλογή σας.

Κολιέ κοντό με χοντρή αλυσίδα και χρυσό κούμπωμα Εleven K

#11. Δαχτυλίδι Chloe Eleni Tsaprali

Χειροποίητο δαχτυλίδι της συλλογής Mirror Effect, με σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα. Κατασκευή από ασήμι 925 και επιλογή σε ασημί ή χρυσό χρώμα (επιμετάλλωση). Το κάτω μέρος του δαχτυλιδιού είναι ανοικτό ώστε να αυξομειώνει το μέγεθός του.

Chloe ring Eleni Tsaprali