Η γήρανση, όπως και οι ρυτίδες, αποτελούν ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής μας που προκύπτει με την πάροδο των ετών. Όλα τα πρόσωπα είναι όμορφα και ιδιαίτερα, ακόμα και με ρυτίδες. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε να τις … «καθυστερήσουμε» ή να της εξαλείψουμε μερικώς. 

Με την κατάλληλη περιποίηση και τη βοήθεια προϊόντων που αναζωογονούν το δέρμα μας – όπως οι κρέμες προσώπου – μπορούμε να μειώσουμε αποτελεσματικά την εμφάνιση των ρυτίδων και να λειάνουμε τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας μας.

Η La Vie En Rose by Dimitra Katsafadou, με εξειδικευμένη εμπειρία ετών στο χώρο, αλλά και με απεριόριστη αγάπη για το δέρμα, μας προτείνει προϊόντα που θα ενισχύσουν την επιδερμίδα του προσώπου μας και θα μειώσουν αποτελεσματικά την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Rosella Cream

Η Rosella Cream, αποτελεί μία εκπληκτική αντιρυτιδική και καταπραϋντική κρέμα προσώπου, με μοναδική υφή!

Είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και δραστικές ουσίες που αγκαλιάζουν την επιδερμίδα του προσώπου, παρέχοντας βαθιά περιποίηση και λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες που προκαλούνται από τις φυσικές κινήσεις του προσώπου. Παράλληλα, η Rosella Cream, παρέχει προστασία από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την υγιή όψη του δέρματος, όπως το άγχος και τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

Rosella Cream

Η Rosella Cream είναι ένα προϊόν με ασύγκριτη υφή πούδρας, που θα αγαπήσετε από την πρώτη στιγμή!

Περιέχει ένα καινοτόμο δραστικό πεπτίδιο που στοχεύει στην ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας σε όλα τα επίπεδα. Με την πάροδο του χρόνου, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες έκφρασης αρχίζουν να εξασθενούν, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα αποκτά ξανά τη χαμένη της ελαστικότητα.

Είναι πλούσια σε θρεπτικά έλαια από μακαντάμια, ηλίανθο, φρούτο του πάθους και άγριο τριαντάφυλλο, τα οποία παρέχουν εντατική ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνουν το δέρμα και χωρίς να αφήνουν λιπαρή αίσθηση.

Επιπλέον, περιέχει φυτικά εκχυλίσματα χαμομηλιού, centella, καλέντουλας και άνθους μπλε λωτού με αντιοξειδωτικές και ευεργετικές ιδιότητες. Ο μπλε λωτός είναι ένα άνθος πλούσιο σε φλαβονοειδή και αμινοξέα, που προσφέρει εντατική τόνωση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Ήταν ευρέως διαδεδομένος στην αρχαία Αίγυπτο και γενικότερα στην ανατολική κουλτούρα, όπου οι γνώσεις για την ομορφιά όπως και οι φυσικές πηγές, δημιουργούσαν αποτελεσματικές συνταγές ομορφιάς.

Τα αιθέρια έλαια λεβάντας, Ylang Ylang και γιασεμιού ενισχύουν την αίσθηση χαλάρωσης του δέρματος, ενώ το σύμπλεγμα αμινοξέων και μετάλλων ενυδατώνει την επιδερμίδα έως και 5 ώρες, σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, παρέχοντας παράλληλα εντατική προστασία κατά του στρες.

Brilliant Rose Cream

Η Brilliant Rose Cream είναι μία από τις κρέμες προσώπου που μειώνουν την εμφάνιση τόσο των ρυτίδων αλλά και των σκούρων κηλίδων, προσφέροντας ταυτόχρονα βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα.

Η συγκεκριμένη κρέμα έχει λάβει το βραβείο Prix de Beauté 2021 και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για επιδερμίδες με τάσεις ακμής!

Brilliant Rose Cream

Η Brilliant Rose Cream περιέχει ένα από τα πιο καινοτόμα και ισχυρά συστατικά της σύγχρονης κοσμετολογίας, το Bakuchiol, το οποίο είναι φυτικής προέλευσης και αποτελεί υποκατάστατο της ρετινόλης, που σε συνδυασμό με τη νιασιναμίδη, βοηθά στη διατήρηση ενός ομοιόμορφου τόνου για την επιδερμίδα.

Η κρέμα δρα αποτελεσματικά κατά των ρυτίδων και των σκούρων κηλίδων. Παρέχει εντατική ενυδάτωση και θρέψη κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε με το Brilliant Rose Serum!

Αν εφαρμόζετε την κρέμα το πρωί, φροντίστε να εφαρμόζετε επίσης αντηλιακή προστασία!

Sapphire Cream

Ό,τι αν και αν πούμε για την Sapphire Cream είναι λίγο! Πρόκειται για πολυβιταμινούχα κρέμα προσώπου με αντιρυτιδική δράση, που θρέφει, ανανεώνει και ενυδατώνει το δέρμα, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Ε, F, H και Β και περιέχει εξαιρετικές αντιρυτιδικές ιδιότητες!

Sapphire Cream

Περιέχει επίσης νιασιναμίδη (B3), πολυσακχαρίτες κινόας που συμβάλλουν στην ουσιαστική σύσφιξη της επιδερμίδας, αλλά και βούτυρο καριτέ, για επιπλέον θρέψη.

Για μέγιστα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορείτε να εφαρμόσετε αρχικά τη Vitamin A.

Συνδυάζεται επίσης άψογα με την Mon elixir cream για δέρμα με πανάδες, κηλίδες και δυσχρωμίες.

Φροντίστε κατά τη διάρκεια εφαρμογής μέσα στην ημέρα, να εφαρμόζετε και αντηλιακή προστασία.

Dimitra Katsafadou Cream

Η Dimitra Katsafadou Cream αποτελεί μία μοναδική έμπνευση της Δήμητρας Κατσαφάδου, με αληθινό κεφίρ!

Έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Prix de Beauté 2022 και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος!

Dimitra Katsafadou Cream

Συνδυάζει προβιοτικά και πρεβιοτικά προσφέροντας μοναδική θρέψη στην επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και ενισχύοντας τη λάμψη και την ενυδάτωση.

Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί οι οποίοι αν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να επιφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στον οργανισμό.

Τα πρεβιοτικά είναι θρεπτικά συστατικά τα οποία τρέφουν και ενισχύουν την ανάπτυξη των ήδη υπαρχόντων ευεργετικών βακτηρίων, ενισχύοντας έτσι και τη συγκέντρωση προβιοτικών.

Αυτό που κάνει η La Vie En Rose είναι να ενσωματώνει τα προβιοτικά σε ενεργή μορφή με το κεφίρ, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας προστατευτικής ασπίδας, που θωρακίζει το δέρμα από τους εξωγενείς παράγοντες.

Συνδυάστε την κρέμα προσώπου με το Dimitra Katsafadou Serum, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Ουσιαστική μείωση της εμφάνισης των σημαδιών γήρανσης

Οι κρέμες προσώπου που περιέχουν ευεργετικά συστατικά, όπως τα παραπάνω, μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά την επιδερμίδα του προσώπου μας, όχι μόνο μειώνοντας ορατά την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης, αλλά ενυδατώνοντας παράλληλα το δέρμα μας καθημερινά!

Επιλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει και ξεκινήστε μια καθημερινή ρουτίνα που θα περιλαμβάνει την περιποίηση του προσώπου σας.

Με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων, μπορείτε πραγματικά να διατηρήσετε το δέρμα σας, υγιές, λαμπερό και νεανικό!