Μια συνταγή για να χαρούν τις γιορτές και οι διαβητικοί και όχι μόνο…
Συστατικά
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
* 300 γρ. ελαιόλαδο
* 30 γρ. ζαχαρίνη σκόνη (π.χ.canderel)
* 360 γρ. χυμό πορτοκάλι
* λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
* 1 κουταλ. του γλυκού σόδα
* 2 κουταλ. του γλυκού μπέϊκιν μπάουντερ
* 660 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* καρύδι τριμμένο και κανέλλα για πασπάλισμα
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
* 20 γραμμ. ζαχαρίνη σκόνη (π.χ.canderel)
* 220 γραμμ. νερό