Η Kim Kardashian είναι γνωστό ότι προκαλεί συζητήσεις κάθε φορά που εμφανίζεται με κάποια νέα επική μεταμόρφωση στα μαλλιά της. Τρανταχτό παράδειγμα η στιγμή της άφιξής της στο Met Gala του 2022 με την εμπνευσμένη από τη Μέριλιν Μονρόε, κατάξανθη αλλαγή της, με τον κόσμο της μόδας, τους λάτρεις της ομορφιάς αλλά και το κοινό να  εντυπωσιάζονται δυνατά και ομόφωνα για το νέο της look.

Και ενώ η διάσημη influencer έχει πειραματιστεί με απαλές μελί αποχρώσεις, δραματικά ίσια μαλλιά ή πιασμένα στο πλάι και πολλά άλλα, φαίνεται πάντα να επιστρέφει σε μια πιο φυσική (και εξίσου εμβληματική) μελαχρινή απόχρωση εσπρέσο.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, η ιδρύτρια των Skims και μεγιστάνας της λάμψης αποφάσισε να αλλάξει την συνηθισμένη εικόνα της, με ένα φρέσκο, νέο κούρεμα που φέρει την υπογραφή του γκουρού των μαλλιών, Chris Appleton. Το εν λόγω κούρεμα; Κάποιες αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και προσθέτουν πολύ flirty όγκο -αναδεικνύουν τις χαρακτηριστικές εικόνες της Pamela Anderson με το εμβληματικό updo της σε ακόμα πιο εφικτές.

To νέο κούρεμα της Kim Kardashian αποτελεί τάση για την άνοιξη του 2023

Οι επαγγελματίες γκουρού της βιομηχανίας μαλλιών δήλωσαν στο Bustle ότι το συγκεκριμένο κούρεμα αποτελεί τεράστια τάση για την άνοιξη του 2023, μαζί με άλλα στυλ, όπως ένα κομψό shag που είδαμε πιο πρόσφατα στην Jenna Ortega, καθώς και το power bob που υιοθέτησε πρόσφατα η Hailey Bieber.

Αλλά για τα κορίτσια με μακριά μαλλιά που αρνούνται να εγκαταλείψουν το μήκος τους, η Kimberly Noel εδραίωσε επίσημα την τάση του buzzy curtain bang (το οποίο, όταν συνδυάζεται με μακριές στρώσεις, είναι γνωστό ως κούρεμα πεταλούδας) ως ένα από τα πιο σημαντικά.

Η Sophie Rose Gutterman, στιλίστρια που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Adrienne Bailon, λέει τα εξής για την τάση: «Τα μακριά στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι η διακριτική λεπτομέρεια που δημιουργεί μια απαλή, ζωντανή εμφάνιση που συμπληρώνει το μήκος [σας] – [και] η ύπαρξη στρωμάτων θα δώσει μια ανύψωση και θα βοηθήσει τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα, αντί για επίπεδα».

Τολμήστε, λοιπόν, κι εσείς μια αλλαγή στα μαλλιά σας, επιλέγοντας μερικά curtain bags για πρόσθετο όγκο και παιχνιδιάρικη κίνηση.