Τα ερευνητικά εργαστήρια της CΑSTALIA, με «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις με δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα προϊόντα για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας.

Η αντηλιακή σειρά Helioderm, χάρη στα αντηλιακά φίλτρα Tinosorb M&S, Helioguard 365 και TanActine, δρα αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιδερμίδες, προσφέροντας εξειδικευμένη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB, προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση. Επιπλέον, οι καλλυντικές μη λιπαρές υφές της σειράς Helioderm προσφέρουν μια ευχάριστη και δροσερή αίσθηση, αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία της ενυδάτωσης στην επιδερμίδα.

Ειδικότερα, τα προϊόντα της παιδικής αντηλιακής σειράς Helioderm, με ειδική σύνθεση και φυσικά φίλτρα, δίνουν λύση στην ανάγκη του σύγχρονου γονέα για πολυπροστασία της ευαίσθητης βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας, ενώ είναι ανθεκτικά στο νερό. Χωρίς άρωμα και parabens, τα βρεφικά και παιδικά αντηλιακά της Helioderm συνδυάζουν ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες και ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας.

Παράλληλα, προστατεύουν από ερεθισμούς φροντίζοντας έτσι ώστε το παιδί να απολαύσει το παιχνίδι του κι αυτό το καλοκαίρι.

Η CASTALIA με την ολοκληρωμένη σειρά Helioderm κι αυτό το καλοκαίρι συνεχίζει να προστατεύει την επιδερμίδα σας από τη βλαβερή αντηλιακή ακτινοβολία, και παράλληλα είναι δίπλα σας με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια.

Αναζητήστε κι εσείς στο κοντινό σας φαρμακείο την προσφορά αντηλιακού προσώπου με δώρο την ενυδατική σας περιποίηση από την αγαπημένη σας σειρά Sensial (μόνο με ένα 1 ευρώ επιπλέον) ή τις ειδικές προσφορές στα παιδικά και βρεφικά αντηλιακά. Επίσης αγοράστε Helioderm Lait Naturel SPF 30 ή Helioderm Fluide Naturel SPF 30 μόνο με φυσικά φίλτρα και αποκτήστε ένα σετ με 2 σκίαστρα αυτοκινήτου για την προστασία των παιδιών κατά τις μετακινήσεις σας.

Η CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.castalia-derm.com και μάθετε πως μπορείτε να αποκτήστε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA ή ακολουθήστε την σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε τις νέες μας προσφορές.