Με συστατικά την καλοκαιρινή διάθεση, τους αγαπημένους σας προορισμούς και τη συλλογή των πιο in fashion items, το «παζλ» της πιο hot βαλίτσας έχει ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο να σας… ταξιδέψει.

Διαβάστε τι πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα ανάλογα με το ταξίδι που ετοιμάζεστε να κάνετε…

Επαγγελματικό ταξίδι

Οι nude δημιουργίες και οι αυστηρές γραμμές έχουν την τιμητική τους: ’70s ψηλόμεσες παντελόνες, θηλυκά πουκάμισα και pencil φούστες υπόσχονται να διατηρήσουν το στυλ σας σε υψηλά επίπεδα.

Προσθέστε ένταση στα σύνολά σας με τη βοήθεια gadgets σε έντονη απόχρωση.

Trip for Relax

Το item που επιβάλλεται να μπει πρώτο στη βαλίτσα για το ταξίδι αναψυχής είναι η πολύχρωμη παντελόνα.

Prints, έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικα μοτίβα πρωταγωνιστούν, τα floral καφτάνια σας φτιάχνουν τη διάθεση, ενώ τα άνετα σανδάλια διατηρούν τα βήματά σας ξεκούραστα, αλλά πάντα στυλάτα.

Προορισμός: εξωτικό νησί

Τα floral μοτίβα σε τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ παραπέμπουν στο… background του εξωτικού προορισμού σας.

Μη διστάσετε να επενδύσετε σε μια total pattern εμφάνιση, που θα πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο το επιβλητικό καπέλο. Η color blocking τουνίκ με διαφάνειες και η εξωτική παντελόνα αποτελούν must have!

Next station: Ξέφρενο πάρτι

Φαντάζεστε τις διακοπές σας σαν ένα ατελείωτο πάρτι; Τα sparkly υφάσματα πρωταγωνιστούν σε φορέματα και μίνι φούστες, ενώ τα κοντά σορτς σε μεταλλικές αποχρώσεις και τα εκκεντρικά τοπ θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ο ιδανικός τρόπος που θα απογειώσει κάθε σύνολο είναι οι γόβες σε έντονη απόχρωση.

Ταξίδι για δύο

Τα θηλυκά φορέματα με cute λεπτομέρειες και ρομαντική κατεύθυνση αποτελούν τα απαραίτητα items που θα σας συνοδεύσουν στο ταξίδι για δύο.

Επενδύστε σε πολυτελή υφάσματα και παστέλ αποχρώσεις και προσθέστε ένταση με έντονα αξεσουάρ και printed παπούτσια.

Πηγή: myself.gr