Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την άχνη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Χαμηλώνουμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα και προσθέτουμε το γάλα, το αυγό, το αλεύρι και το μπέικινι πάουντερ. Σπάμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη ρίχνουμε στον κάδο.
Απλώνουμε λαδόκολλα σε μια λαμαρίνα και πλάθουμε κουλουράκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
Υλικά:
175γρ. σοκολάτα (με περιεκτικότητα κακάο 60% και πάνω)
175γρ. αλεύρι
125γρ. βούτυρο
60γρ. φρέσκο γάλα
60γρ. ζάχαρη
75γρ. ζάχαρη άχνη
1 αυγό
1/2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
Πηγή:greekmasa