Ο πιο εύκολος τρόπος να είναι μια γυναίκα ελκυστική στο αντίθετο φύλο, είναι να αρέσει πρώτα στην ίδια. Παρόλα αυτά, κάθε άντρας ανάλογα με το δικό του γούστο, έλκεται και από διαφορετικά στυλ.
Αρκεί να καταλάβεις τι του αρέσει!

Κατηγορία «αρσενικό»: George Clooney, Javier Bardem, Antonio Banderas
Αν ο άντρας που σε ελκύει είναι αρσενικό με όλη την σημασία της λέξης τότε σκέψου απλά. Τόνισε τη θηλυκή πλευρά σου με ψηλοτάκουνες γόβες, φορέματα και ντεκολτέ. Φυσικά και δε χρειάζεται να είσαι υπερβολικά sexy, αλλά σίγουρα δε θα τον εντυπωσιάσουν τα φαρδιά τζιν και τα αθλητικά παπούτσια.

Κατηγορία « εναλλακτικός»: Ryan Gosling, Orlando Boom, Robert Pattinson
Αν ο άντρας που σε ελκύει είναι στο στιλ των παραπάνω, επέλεξε ρούχα casual και rock , αφού το αγόρι αυτό είναι απόλυτα χαλαρό. Είναι ο τύπος που του αρέσει το στιλ σου να αποτυπώνει την προσωπικότητά σου. Αρβύλες, σκισμένα τζιν και t-shirts με ροκ μπάντες είναι στη λίστα των αγαπημένων του, ιδιαιτέρως όταν τα κάνεις ταυτόχρονα και sexy. Μη διστάσεις να συνδιάσεις ένα αντρικό μπλουζάκι, για παράδειγμα, με ένα τζιν σορτς. Θα το λατρέψει!

Κατηγορία «γιάπης»: Aston Kutcher, Brad Pitt, Ryan Reynolds
Τους αρέσει το κλασικό, αλλά χωρίς υπερβολές. Για να «παντρέψεις» το chic me to casual, επιλέξτε φαρδιά παντελόνια, ψηλοτάκουνες γόβες και τοπ σε έντονα χρώματα για τις βραδινές σας εμφανίσεις, ενώ στην καθημερινότητα δίνει την εντύπωση πως προτιμάει τα αρκετά χαλαρά αλλά πάντα έξυπνα ντυσίματα. Είναι το στιλ άντρα που θα προσέξει και θα εκτιμήσει τη στιλιστική σου πρόταση αφού ενημερώνεται και ο ίδιος.