Χορταστική και νόστιμη σαλάτα, έτοιμη σε 10 λεπτά!

Υλικά:
1 σαλάτα
1 μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
2 παντζάρια βρασμένα
150 γραμμ. φιλέτο μοσχαρίσιο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. μπαλσάμικο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε. Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα. Καθαρίζουμε τα βρασμένα παντζάρια, τα κόβουμε σε καρέ και τα βάζουμε στη σαλάτα. Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίζουμε το κρέας για 1΄ από κάθε πλευρά. Αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και αφήνουμε για 1΄ το τηγάνι στη φωτιά να καραμελώσει η σάλτσα. Αφήνουμε για 5΄ να κρυώσει το κρέας και στη συνέχεια περιχύνουμε τη σαλάτα με το καραμελωμένο φιλέτο.