Κόψε το κρέας σε λεπτές λωρίδες και αλάτισέ το. Ανακάτεψε δύο κουταλιές της σούπας σόγια σος με τη μαύρη ζάχαρη και τις λωρίδες του κρέατος.

Πέρνα τες στη συνέχεια από το κορν φλάουρ, τίναξέ τες ελαφρά και τηγάνισέ τες, σε μικρές ποσότητες κάθε φορά, σε καυτό λάδι. Βάλε το τηγανισμένο κρέας σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσει. Ζέστανε το σησαμέλαιο και σοτάρισε τα μανιτάρια, τις ρίζες μπαμπού και τον αρακά. Ρίξε την υπόλοιπη σόγια σος και το τηγανισμένο κρέας και μαγείρεψε για 4-5 λεπτά σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια. Σερβίρισε.

Υλικά

600 γραμμ. μοσχαρίσιος κρέας (κιλότο ή νουά)
4 κ.σ. σόγια σος
2 κ.σ. σησαμέλαιο
1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι ρίζες μπαμπού
2 φλιτζ. φρέσκα στρογγυλά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 φλιτζάνια γλυκός φρέσκος αρακάς
κορν φλάουρ
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα

Πηγή:shape