Ψιλοκόβω το φρέσκο κρεμμύδι, την πιπεριά, το μπέικον, το σπανάκι και τα σοτάρω σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτω λίγο νερό (1φλιτζάνι μικρό) και το αφήνω μέχρι να πιει όλο το νερό. Αποσύρω από την φωτιά.

Αλατοπιπερώνω. Λαδώνω λίγο ένα μικρό ταψάκι και απλώνω τις φέτες του τοστ, σε ένα μπολ ανακατεύω τα δύο αυγά μαζί με 4 κεσεδάκι γιαούρτι, προσθέτω λίγο πιπέρι και ανακατεύω με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στην συνέχεια ρίχνω το μείγμα αυτό πάνω από τις φέτες του τοστ, να πάει παντού.

Έπειτα προσθέτω το μείγμα από το τηγάνι. Χτυπάω πάλι ένα αυγό μαζί με το υπόλοιπο γιαούρτι, ρίχνω πιπεράκι και ανακατεύω να ομογενοποιηθεί. Ρίχνω το μείγμα αυγού γιαουρτιού πάνω από το σπανάκι.

Τέλος ρίχνω στο ταψάκι μου την τριμμένη παρμεζάνα, να πάει παντού. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, σε αέρα, στους 195 βαθμούς για 20 λεπτά.

Υλικά :

7 φέτες ψωμί για τοστ
1 μεγάλο φρέσκο κρεμμύδι
1 μικρή πράσινη πιπεριά
6 φέτες μπέικον
400γρ. σπανάκι καθαρισμένο
3 αυγά
200γρ γιαούρτι
λίγη παρμεζάνα
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

Πηγή: sintagoulis.gr