Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB. είναι προηγμένες φόρμουλες που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας, για ορατά πιο νεανική και υγιή όψη! Η κατηγορία SUN CARE της YOUTH LAB. περιλαμβάνει 4 αντηλιακά προϊόντα που προστατεύουν από τη UV & IR ακτινοβολία ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τους μηχανισμούς επανόρθωσης και την άμυνα του δέρματος.

Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50

Oily skin / 50ml

DailySunscreenGelCreamSpf50PaOilySkin Το Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 ένα μη λιπαρό κρεμοτζέλ με φυσικές χρωστικές, που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία από τη UVA, UVB & IR ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική δράση. Παράλληλα, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ομαλοποιεί δυσχρωμίες και σημάδια. Ιδανικό για το λιπαρό δέρμα, για την παραλία ή καθημερινά στη πόλη! Tip: χρησιμοποιείστε το ως βάση για το πρωινό μακιγιάζ σας!

Μοναδικά χαρακτηριστικά

  • Βιταμίνη PP, ενυδατώνει, βοηθώντας το δέρμα να ανακτήσει την ελαστικότητα του
  • Άμυλο από καλαμπόκι, απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα, δίνοντας ματ αποτέλεσμα στη λιπαρή επιδερμίδα
  • Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Φυσικά φίλτρα UVA / UVB, για υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
  • Φυσικές χρωστικές, που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη
  • Άμεση απορρόφηση / Ευχάριστο άρωμα
  • Χωρίς Parabens & Γλουτένη / Μη φαγεσωρογόνο

Το Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 έχει τιμή 20.40 ευρώ διατίθεται σε φαρμακεία και στο www.youthlab.com

Daily Sunscreen Cream SPF 50

Normal Dry skin / 50ml

DailySunscreenCreamSpf50PaNormal_DrySkin Το Daily Sunscreen Cream SPF 50 μια λεπτόρρευστη κρέμα με φυσικές χρωστικές, που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία από τη UVA /UVB & IR ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ενώ ομαλοποιεί δυσχρωμίες και σημάδια. Ιδανική για το κανονικό / ξηρό δέρμα για την παραλία ή καθημερινά στη πόλη! Tip: χρησιμοποιείστε το ως βάση για το πρωινό μακιγιάζ σας!

Μοναδικά χαρακτηριστικά

  • Υαλουρονικό Οξύ, ενυδατώνει και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Φωσφολιπίδια, για ενίσχυση του τόνου, της συνοχής και της πυκνότητας του δερματικού ιστού, αναδόμηση του φυσικού φραγμού προστασίας του δέρματος και περιορισμό της διαδερμικής απώλειας νερού
  • Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Φυσικά φίλτρα UVA / UVB, για μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
  • Φυσικές χρωστικές, που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη
  • Άμεση απορροφητικότητα  / Ευχάριστο άρωμα
  • Χωρίς Parabens & Γλουτένη / Μη φαγεσωρογόνο

Το Daily Sunscreen Cream SPF 50 έχει τιμή 20.40 ευρώ διατίθεται σε φαρμακεία και στο www.youthlab.com

Oil Free Compact Cream SPF 50

Combination Oily Skin / 10 gr σε δυο αποχρώσεις: medium & dark color

Compact Το Oil Free Compact Cream SPF 50 είναι ένα μη λιπαρό compact make-up, που προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA/ UVB & IR ακτινοβολία και αντιοξειδψτική δράση. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα, ελαχιστοποιεί τους πόρους του δέρματος, και ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας, αφήνοντας  μια λεία, μεταξένια αίσθηση. Είναι εύκολο στην εφαρμογή χάρη στη πρακτική συσκευασία με καθρέπτη και σφουγγαράκι, είναι ένα προϊόν που δε πρέπει να λείπει από καμία τσάντα! Ιδανική για το μικτό / λιπαρό δέρμα για την παραλία ή καθημερινά στη πόλη! Tip: Επιλέξτε τη dark απόχρωση και θα έχετε αποτέλεσμα ενός διακριτικού και απαλού μαυρίσματος.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

  • Άμυλο Καλαμποκιού, απορροφά την λιπαρότητα και χαρίζει ματ αποτέλεσμα
  • Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Φυσικά φίλτρα, για υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
  • Φυσικές χρωστικές, που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη.
  • Άμεση απορρόφηση / Ευχάριστο άρωμα
  • Χωρίς Parabens & Γλουτένη / Μη φαγεσωρογόνο

Το Oil Free Compact Cream SPF 50 έχει τιμή 22.80 ευρώ διατίθεται σε φαρμακεία και στο www.youthlab.com

Body Guard SPF 30

Water Resistant / 150ml  face & body

BodyGuardSpf30PaWaterResistant Το προϊόν Body Guard SPF 30 είναι ένα λεπτόρρευστο και αδιάβροχο αντηλιακό προσώπου/σώματος, σε μορφή σπρέι, που παρέχει ισχυρή προστασία από τη UVA/UVB & IR ακτινοβολία. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσει το δέρμα από τη φωτογήρανση, ενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του. Κατάλληλο, για θαλάσσια σπορ και έντονη εφίδρωση, με διακριτικό άρωμα. Tip: Ιδανικό και για άντρες!

Μοναδικά χαρακτηριστικά

  • Liquid Crystals Technology, ειδική σύνθεση υγρών κρυστάλλων που ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και εξασφαλίζειμ την ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος
  • Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
  • Φυσικά φίλτρα UVA / UVB, για μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
  • Άμεση απορρόφηση, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια και λιπαρότητα
  • Χωρίς Parabens & Γλουτένη

Το Body Guard SPF 30 έχει τιμή 22.80 ευρώ και διατίθεται σε φαρμακεία και στο www.youthlab.com

Λίγα λόγια για τη YOUTH LAB.

H ΥOUTH LAB.  είναι ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2013 από εταιρεία με 22ετη εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής. Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες της ζωντανής στοιβάδας της επιδερμίδας, προκειμένου να προάγουν το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος! Tα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, όπως το βραβείο Red Dot Award “Communication Design 2013”  και το ελληνικό βραβείο Ermis Silver Award 2013, ενώ διακρίθηκαν στα Vita Awards 2013 του περιοδικού Vita ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία. Επίσης, η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF30 επιλέχθηκε ως προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία CC Creams στα Vita Awards 2014 του περιοδικού Vita | Mάρτιος 2015. Η πιο πρόσφατη διάκριση είναι το εξαγωγικό βραβείο Greek Exports Awards 2015 στην κατηγορία “Top Export Packaging”, που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το επενδυτικό οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αναγνωρίζοντας ότι τα YOUTH LAB. πληρούν όλα τα προαπαιτούμενα για αποτελεσματική διείσδυση στις διεθνείς αγορές, καθώς ενσωματώνουν την υψηλή αισθητική και μια μοναδική φιλοσοφία δράσης των προϊόντων. Η συλλογή YOUTH LAB. απαρτίζεται από 20 δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, που χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Kαθαριστικά προσώπου, Mάσκες, Eνυδατικά προσώπου, Aντιγηραντικές συνθέσεις, Φροντίδα σώματος και Αντιηλιακά, προσώπου και σώματος.