Τα σουβλάκια αυτά είναι το κάτι άλλο, πεντανόστιμα και ξεχωριστά. Το τέλειο επιδόρπιο μετά το κυρίως πιάτο σας!

Υλικά για 4 άτομα:
-φράουλες(περίπου ένα μικρό καλάθι)
-3 νεκταρίνια
-1 πορτοκάλι
-μισή κούπα κρέμα γάλακτος
-20 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση
-Πλύνετε τα φρούτα, κόψτε τα σε κομμάτια και περάστε τα στα καλαμάκια( μία φράουλα, ένα νεκταρίνι κτλ)
-Βάλτε σε κατσαρόλα τον χυμό από το πορτοκάλι, ζεστάνετε και προσθέστε τη ζάχαρη
-Προσθέστε την κρέμα γάλακτος μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
-Βάλτε τα σουβλάκια στο γκριλ, ίσα να πάρουν χρώμα.
-Τα σερβίρετε, αφού περιχύσετε τη ζεστή σάλτσα/μείγμα.

Πηγή: meacolpa.blogspot.com