Συστατικά συνταγής:

250 γραμμάρια βερίκοκα αποφλοιωμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους
125 γραμμάρια ζάχαρη
300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
200 γραμμάρια σαντιγί

Οδηγίες συνταγής:

Σε ένα σκεύος βάζουμε τα βερίκοκα και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσουν για άλλα πέντε λεπτά. Αφαιρούμε και βάζουμε στο μπολ του μίξερ. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν τα βερίκοκα πουρές. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Ανακατεύουμε τον πουρέ με τη σαντιγί και το γιαούρτι. Παγώνουμε τουλάχιστον για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.

Διάρκεια: Προετοιμασία 20 λεπτά, αναμονή 4 ώρες

Πηγή: lovecooking.gr