Οι γυναίκες που αναζητούν άμεση ενυδάτωση και παράλληλα λείανση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν δύο νέα προϊόντα, την κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας, από τη σειρά Olay Anti-Wrinkle Aqua Physics, εμπνευσμένη από τη δύναμη του ωκεανού.

Η σύνθεσή της συνδυάζει την αντιοξειδωτική δράση εκχυλίσματος βοτάνου του ωκεανού ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, με τη γνώση και εμπειρία της Olay στον τομέα της αντιγηραντικής φροντίδας. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα που την αισθάνεστε και που δείχνει δροσερή και λαμπερή!

Η σύνθεση της Olay Anti-Wrinkle Aqua Physics βασίζεται σε μια τριμερή συμμαχία που αποτελείται από:
-Εκχύλισμα βοτάνου του ωκεανού (Marine Fennel), ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που παρέχει ασπίδα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

-Τεχνολογία ενυδάτωσης της Olay (βασισμένη σε νερό, γλυκερίνη και γλυκόλες), που προσφέρει άμεση εντατική ενυδάτωση που διαρκεί.

-Αντιγηραντικό σύμπλεγμα βιταμινών της Olay, βασισμένο στη βιταμίνη Β3 και την προβιταμίνη Β5 που βοηθά στη λείανση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων για επιδερμίδα με νεανική όψη.

Αποτελέσματα δοκιμών (Corneometer testing) απέδειξαν την άμεση ενυδάτωση που προσφέρει το προϊόν, που διαρκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Προηγμένη τεχνική ανάλυση της εικόνας της επιδερμίδας (μέθοδος FOITS) απέδειξε ορατή λείανση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων σε διάστημα 2 εβδομάδων.