Ποια σύγχρονη γυναίκα δε θα ήθελε να αντιμετωπίσει τα σημάδια του χρόνου με μία μόνο κίνηση; Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, υγιής λάμψη, ομοιόμορφος τόνος, μείωση των γραμμών και ρυτίδων, λείανση της υφής, βοήθεια στην πρόληψη της βλάβης που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και ενυδάτωση για επιδερμίδα, που δείχνει πιο σφριγηλή.

Όλα αυτά προσφέρει η κρέμα total effects της Olay. Η Ελένη Μενεγάκη και η Olay total effects συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου δύο χρόνια και από τότε έγιναν αχώριστες! Το παράδειγμά τους ακολούθησαν πολλές Ελληνίδες που δοκίμασαν την κρέμα και ανακάλυψαν τις επτά αντιγηραντικές της δράσεις!

Η πρέσβειρα της Olay total effects, Ελένη Μενεγάκη, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και λαμπερές Ελληνίδες που ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες της πραγματικής ομορφιάς που προσφέρει η Olay.

Πρόκειται για μια σύγχρονη γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και στυλ, που καλείται να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους ταυτόχρονα: μητέρα τριών παιδιών, επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο της και αληθινή γυναίκα. Παράλληλα προσπαθεί να φροντίζει την εμφάνισή της και να παραμένει υγιής και λαμπερή, φροντίζοντας τον εαυτό της εξωτερικά και εσωτερικά.

Η Olay, ένα brand που πρεσβεύει την πραγματική ομορφιά, δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να φροντίζουν την επιδερμίδα τους και να αναδεικνύουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η Olay total effects δίνει το επιπλέον πλεονέκτημα στις γυναίκες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλαπλούς ρόλους και αναζητούν πολλαπλές αντιγηραντικές λύσεις, να βρουν επτά αντιγηραντικές δράσεις σε μία μόνο κρέμα.