Το καθάρισμα κρεμμυδιού είναι μια «δακρύβρεχτη» υπόθεση. Για να μη σας προκαλεί δάκρυα τότε πριν το κόψετε δοκιμάστε να το βυθίσετε σε χυμό λεμονιού! Μ’ αυτόν τον τρόπο θα «εξουδετερωθεί» η σπιρτάδα του, που μας προκαλεί δάκρυα όταν το κόβουμε.
Το καθάρισμα κρεμμυδιού είναι μια «δακρύβρεχτη» υπόθεση. Για να μη σας προκαλεί δάκρυα τότε πριν το κόψετε δοκιμάστε να το βυθίσετε σε χυμό λεμονιού! Μ’ αυτόν τον τρόπο θα «εξουδετερωθεί» η σπιρτάδα του, που μας προκαλεί δάκρυα όταν το κόβουμε.