Αυτές οι πρωταγωνίστριες και πριγκίπισσες της Disney είναι στην πραγματικότητα ένας 21χρονος make up artist με το όνομα Richard Schaefer.

Ο νεαρός, ο οποίος ξοδεύει περίπου δύο ώρες μετατρέποντας τον εαυτό του σε όμορφες πριγκίπισσες όπως τη Χιονάτη, τη Σταχτοπούτα και την Άριελ, μακιγιάρεται και φοράει τα αντίστοιχα κοστούμια, ενώ είναι τόσο πειστικός ώστε οι άνθρωποι τον μπερδεύουν συχνά με γυναίκα. Ο ίδιος αυτοαποκαλείται «εξαρτημένος από τη Disney» και έχει μια συλλογή που έχει φτιάξει ο ίδιος με 40 κοστούμια και 30 περούκες. Το μακιγιάζ του το επιμελείται ο ίδιος και φροντίζει για την τέλεια εμφάνιση των αγαπημένων του γυναικείων χαρακτήρων.

Μιλώντας για το πάθος του, o Richard, ο οποίος ξεκίνησε να μεταμφιέζεται σε πριγκίπισσες της Disney πριν από τέσσερα χρόνια, είπε: «Νομίζω ότι είναι μια πραγματική φιλοφρόνηση, όταν οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι μια γυναίκα που έχω μεταμφιεστεί, αφού αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές μου είναι πολύ πειστικές. Μου αρέσει και είναι στο χαρακτήρα μου να έχω ένα διαφορετικό πρόσωπο για ένα διάστημα, πράγμα το οποίο είναι διασκεδαστικό για μένα». Από τη Γιασμίν του Αλαντίν μέχρι τη Χιονάτη ο νεαρός make up artist χρησιμοποιεί, όπως αποκαλύπτει, διάφορες τεχνικές για να επιτύχει το αποτέλεσμα και εκτός από τα κοστούμια που φοράει πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το μακιγιάζ γιατί προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Τα περισσότερα κοστούμια τα φτιάχνει μόνος του και όταν δεν έχει πολύ χρόνο αγοράζει κάποια μέσω διαδικτύου.

Ο ίδιος συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι εκπλήσσοντας όσους διαπιστώνουν αργότερα ότι πρόκειται για άνδρα. Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια λέει ότι δεν ήταν και πολύ ευχάριστα καθώς ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού λόγω των πολλών παραπάνω κιλών που είχε. Μετά τα 18 βρήκε και πάλι την αυτοπεποίθησή του και σήμερα κάνει αυτό που θέλει δηλώνοντας πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Disneyprincess3 Disneyprincess2 Disneyprincess4 Disneyprincess5 Disneyprincess6 Disneyprincess1