Οι λάτρεις των ταξιδιών που προσπαθούν να «χωρέσουν» πολλούς προορισμούς σε κάθε περιπέτειά τους έχουν μια μοναδική ευκαιρία. Οι ταξιδιώτες με αγάπη για την εξερεύνηση και πολλά μηδενικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό μπορούν να απολαύσουν ταξίδι 11 ημερών με ιδιωτικό τζετ που περιλαμβάνει επισκέψεις τόσο στην Αρκτική όσο και στην Ανταρκτική!

Το ταξίδι θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2017 και περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: βόλτες με ελάφια και έλκηθρο με χάσκι, ψάρεμα στον πάγο, kite skiing, παρατήρηση πιγκουίνων και διάσχιση παγωμένων λιμνών.

Η περιπέτεια για τους δέκα συμμετέχοντες ξεκινά με διανυκτέρευση στο Luton Hoo Spa & Golf Resort. Το πρωί προβλέπεται αναχώρηση για το Harrods Aviation Private Jet Terminal από όπου με ιδιωτικό τζετ θα αναχωρήσουν για το Ivalo της Λαπωνίας.

Arct2

Θα ακολουθήσουν τρεις νύχτες στο Kakslauttanen Arctic Resort με διαμονή σε ιγκλού από πάγο και ξύλινα καταλύματα.

Arct3

Συμπεριλαμβάνεται και επιβίβαση στο παγοθραυστικό Sampo όπου οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τη λειτουργία του και θα έχουν την ευκαιρία να βουτήξουν στα παγωμένα νερά του όρμου Bay of Bothnia.

Arct4

Από εκεί οι τουρίστες θα ταξιδέψουν στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής όπου θα διανυκτερεύσουν στο Cape Grace Hotel πριν κατευθυνθούν στην Ανταρκτική για μια εμπειρία 24ωρης… ημέρας.

Arct1

Εκεί θα επισκεφθούν σπηλιές στον πάγο, θα κάνουν αναρρίχηση με σκοινιά, θα διασχίσουν λίμνες από πάγο και θα κάνουν kite skiing ενώ προβλέπεται και επίσκεψη στην αποικία των αυτοκρατορικών πιγκουίνων.

Arct5 Arct7

Είναι ένα πραγματικά ονειρεμένο ταξίδι που συνδυάζει την επίσκεψη στους δύο πόλους της Γης αλλά φυσικά αυτός ο συνδυασμός δεν είναι για όλους: το κόστος προσδιορίζεται στα σχεδόν 93.000 ευρώ για δύο άτομα που θα μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο.

Arct6