Μία από τις ωραιότερες και πιο γνωστές παραλίες της Σάμου, είναι το Ποτάμι που κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες την επιλέγουν για ξεχωριστές βουτιές. Άλλωστε, η παραλία περιβάλλεται από πράσινο, ενώ έχει απίστευτα καθαρά νερά.

Το Ποτάμι βρίσκεται κοντά στο Καρλόβασι και είναι εύκολα προσβάσιμη. Είναι οργανωμένη παραλία, όμως, αν θέλετε να κάνετε βουτιές μόνοι και για την πάρτη σας, και κυρίως οικονομικά, υπάρχει χώρος για να απλώσετε την πετσέτα σας.

Ποταμι Σαμος

Ένα από τα χαρακτηριστικά της που την ξεχωρίζουν, είναι και τα γυαλιστερά της βότσαλα που θα σας τραβήξουν τα βλέμματα. Όμως, προσοψή-ειδικά αν έχετε παιδιά τα νερά της βαθαίνουν απότομα.

Ποταμι Σαμος

Αν βρεθείτε στο Ποτάμι, δεν φεύγετε αν δεν δείτε πρώτα το ηλιοβασίλεμα που δημιουργεί μαγευτικές εικόνες. Εξάλλου, ακριβώς πάνω από την παραλία βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που προσφέρει μια απίστευτη θέα, ειδικά στο ηλιοβασίλεμα.

Ποταμι Σαμος

Σε πολύ κοντινή απόσταση – ένα χιλιόμετρο περίπου – από την παραλία, βρίσκεται το φαράγγι με τους καταρράκτες που βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό τοπίο!

Ποταμι Σαμος