Το τριήμερο που όλοι περιμένουμε, αυτό του Αγίου Πνεύματος έφτασε και αν ψάχνετε για μια κοντινή απόδραση χωρίς αυτοκίνητο, το Αγκίστρι φαντάζει η ιδανική επιλογή. Το πανέμορφο νησί δίπλα στην Αθήνα που – όπως λέει και το όνομά του – «αγκίστρωνε» τους ταξιδιώτες, που δεν ήθελαν να φύγουν από εκεί, σας περιμένει για ένα τριήμερο (ή μία μονοήμερη απόδραση) γεμάτο ξεγνοιασιά, μακριά από τη βαβούρα της πόλης.

Το πευκόφυτο Αγκίστρι είναι τόσο μικρό που μπορείς να το εξερευνήσεις με τα πόδια ή με ποδήλατο, ενώ στις εξωτικές του παραλίες με τα πεντακάθαρα μπορείς να απολαύσεις τις δροσερές βουτιές σου. Με πλούσια βλάστηση που αγγίζει σχεδόν τη θάλασσα, το Αγκίστρι μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως έναν μικροσκοπικό, επίγειο παράδεισο.

Σκάλα, Μεγαλοχώρι και Δραγωνέρα είναι μερικές από τις παραλίες που γοητεύουν τους επισκέπτες και αξίζει να γνωρίσετε από κοντά. Η Σκάλα είναι αμμουδερή παραλία στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού και εκεί θα βρει κανείς ταβέρνες για φρέσκο ψάρι ενώ η βοτσαλωτή Δραγωνέρα, είναι μια υπέροχη παραλία μέσα στα πεύκα στη δυτική πλευρά του νησιού. Αποτελεί σίγουρα επιλογή για όσους ψάχνουν παρθένα ομορφιά.

Δείτε τις φωτογραφίες

Αγκίστρι
Αγκίστρι
Αγκίστρι
Αγκίστρι
Αγκίστρι
Αγκίστρι