Μια μοναδική πρόταση διαμονής για όλες τις εποχές του χρόνου σας προσφέρει το ξενοδοχείο Grand Forest Metsovo, σε μια περιοχή που με το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό της τοπίο, αναδεικνύει τη γοητεία της ορεινής Ελλάδας.

Το Grand Forest βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στην εξοχή του Μετσόβου, μόλις 10 λεπτά από κόμβο επί της Εγνατίας Οδού (κόμβος Ανηλίου) και μόλις 15 λεπτά από το πολύβουο και κοσμοπολίτικο παραδοσιακό κέντρο του Μετσόβου.

Αρμονικά δεμένο με τη φύση, το ξενοδοχείο δεσπόζει σε μια πλαγιά πνιγμένη στα πεύκα και τα έλατα και προσφέρει μια μαγευτική, πανοραμική θέα στο Μέτσοβο και τη γύρω περιοχή με τη φύση να δημιουργεί ένα χαλαρωτικό σκηνικό.

Η διακριτική πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική είναι δύο μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα 62 δωμάτια και τις σουίτες του Grand Forest, που είναι διαθέτουν μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα, πολυτελή μπάνια και άνετους χώρους.

Συνδυάζοντας τη λιτή, σύγχρονη αισθητική με τα φυσικά υλικά, οι χώροι αποπνέουν έναν ρομαντισμό και έναν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα που δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο «Lobby Café», με τη θαλπωρή του αναμμένου τζακιού που δεσπόζει στο χώρο και αργότερα επιλέξτε την φιλοξενία του «The Pines Bar» για ένα ποτό.

Οι γαστρονομικές προτάσεις του εστιατορίου «Μέτσοβο 1350μ.» έχουν την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ, Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος με σεβασμό στην τοπική παράδοση και με τη χρήση των φρέσκων τοπικών προϊόντων δημιούργησε τα μενού όλων των γευμάτων. Το αποτέλεσμα είναι ένας ιδιαίτερος γευστικός προορισμός, προσιτός τόσο στους φιλοξενούμενους, όσο και στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Αν αναζητάτε την απόλυτη χαλάρωση σε συνδυασμό με την ευεξία, τότε μπείτε στον κόσμο του Fontus Spa, το όνομα του οποίου προέρχεται από τον θεό των πηγών, Fontus, που λατρευόταν την Ρωμαϊκή περίοδο.

Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με την πανοραμική θέα, το υδρομασάζ, το χαμάμ, η σάουνα και η εξωτερική πισίνα με το sun-deck σας προσφέρουν αμέτρητες επιλογές αναζωογόνησης.

Για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με τις τάξεις για ομαδικά προγράμματα είναι η ιδανική επιλογή.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο Fontus Spa στοχεύουν απόλυτα στην υγεία, τη χαλάρωση, την ευεξία, την ανακούφιση και την αναζωογόνηση. Για τις θεραπείες χρησιμοποιούνται μόνο αγνά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, ενώ το μενού υπηρεσιών είναι βασισμένο σε αρώματα και βότανα από την ελληνική παράδοση, αξιοποιώντας πρωτόκολλα βασισμένα στην τοπική ιδιαιτερότητα και κουλτούρα.

Το Grand Forest Metsovo θα αποτελέσει την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την γύρω περιοχή και το πανέμορφο Μέτσοβο και με την υπηρεσία του «Προσωπικού Σύμβουλου Εμπειριών” θα έχετε την ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο.

Ένας πλήρως ενημερωμένος οικοδεσπότης, θα σας προτείνει ιδέες ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα σας εξηγήσει αναλυτικά και πολλές φορές θα σας οδηγήσει ο ίδιος σε εξορμήσεις και εμπειρίες που θα σας συντροφεύουν ως ευχάριστες αναμνήσεις για μια ζωή.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ