Τη μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι κατοχυρώσεις του ονόματος iWatch από την Apple μιας και επιπρόσθετα με την αίτηση κατοχύρωσης ως σήμα κατατεθέν στην Ιαπωνία στις αρχές Ιουνίου ανακαλύφθηκαν αντίστοιχες αιτήσεις σε Μεξικό, Ταϊβάν και Τουρκία που κατατέθηκαν από την Apple σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το MacRumours.

Οι κατοχυρώσεις αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν τυχαίες και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Apple ίσως αρκετά σύντομα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο «έξυπνο» ρολόι της.

Όσον αφορά την εκτιμώμενη ημερομηνία διάθεσης ο αναλυτής Ming-Chi Kuo υποστηρίζει ότι το φημολογούμενο iWatch δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος εξαιτίας προβλημάτων στο hardware και software της συσκευής. Αντίθετα, η κυκλοφορία του τοποθετείται για το δεύτερο μισό του 2014.

Η Apple έχει ήδη καταθέσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εν λόγω συσκευή ενώ παράλληλα φέρεται να έχει πάνω από 100 μηχανικούς να δουλεύουν πάνω σε αυτό το project σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει η Wall Street Journal αλλά και το Bloomberg.

Πηγή: greekapplenews.gr