Μπορεί ακόμα να μην έχει κυκλοφορήσει το iPhone 5S, αυτό όμως δεν έχει εμποδίσει τις φήμες για το iPhone 6 να έχουν κατακλείσει την τεχνολογική κοινότητα.

Η εταιρία Citi Research ανέφερε σε σημείωμά της στους επενδυτές, πως η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το iPhone 6 με μεγαλύτερη οθόνη το επόμενο έτος.

Το σημείωμα ανέφερε επίσης πως η παραγωγή του iPhone 5S θα ξεκινήσει με καθυστέρηση δύο έως και τεσσάρων εβδομάδων, ενώ δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, τονίζετε πως αρχικά το iPhone 5S θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό.

Οι αναλυτές δείχνουν να πιστεύουν πως το iPhone 6 θα διαθέτει οθόνη 4,8 ιντσών, με την κυκλοφορία του να αναμένεται στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Αν επαληθευτούν οι φήμες τότε η αύξηση του μεγέθους της οθόνης θα σημαίνει πως η Apple σκοπεύει να συμβιβαστεί με τα δεδομένα της αγοράς και να απαντήσει στο βασικό της αντίπαλο, τη Samsung.

Άλλωστε, δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός πως από τότε που η κορεατική εταιρία αποφάσισε να μεγαλώσει το μέγεθος στις οθόνες των συσκευών της, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις πωλήσεις της, παρασύροντας και ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς προς αυτή την κατεύθυνση.