Λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου διαφημιστικού σποτ των Windows 8, ήρθε και η σειρά των νέων Surface tablets της εταιρείας.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στο κανάλι της Microsoft για τις συσκευές της σειράς Surface, ενώ προβλήθηκε και στο αμερικάνικο κανάλι ESPN.

Πρωταγωνιστής της διαφήμισης είναι ο χαρακτηριστικός ήχος που παράγεται όταν οι χρήστες ανοίγουν το ενσωματωμένο στήριγμα του tablet ή το συνδέουν με το μαγνητικό πληκτρολόγιο.

Ο ήχος αυτός όχι μόνο προκαλεί το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, αλλά αποτελεί και το έναυσμα για τις χορευτικές κινήσεις των κατόχων του κατά τη διάρκεια της διαφήμισης.

Μέσω αυτών προβάλλεται ακόμα η ευκολία χρήσης του λειτουργικού με την οθόνη αφής, η δυνατότητα αλλαγής πληκτρολογίων καθώς και η φορητότητα των νέων συσκευών της εταιρείας

Η Microsoft δεν αποκαλύπτει τις τιμές των νέων tablets της αλλά μέσω της διαφήμισης επιβεβαιώνει πως αυτές θα κυκλοφορήσουν στις 26 Οκτωβρίου παράλληλα με το νέο λειτουργικό της σύστημα.

Λίγες ώρες πριν από τη δημοσίευση του βίντεο, η Microsoft είχε αναρτήσει κατά λάθος την τιμή των Surface RT στην ιστοσελίδα του Microsoft Shop.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η οποία αφαιρέθηκε λίγες ώρες αργότερα, η τιμή τους θα κυμανθεί από τα 499 έως τα 699 δολάρια.

Δείτε το βίντεο: