proho.gr
H LG έβγαλε από την «κάπα» της το μαγικό ραβδί της στην CES και ανακοίνωσε το Magic Remote της. Με αυτό το νέο εργαλείο, οι χρήστες θα μπορούν να ελέγχουν τις Cinema 3D Smart Tv τους με ένα εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων της αναγνώρισης φωνής, μιας λειτουργίας «wheel», αλλά και με «μαγικές» χειρονομίες.

Το νέο αυτό τηλεχειριστήριο ξεφεύγει από τις κλασικές λειτουργίες με το πάτημα κουμπιών, αλλά η δυνατότητα αναγνώρισης φωνής που διαθέτει επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν κείμενο και άλλες εντολές, δίχως να σηκώσουν το μικρό τους δακτυλάκι, ενώ ο τροχός κύλισης στο κέντρο της συσκευής τους, τους παρέχει τη δυνατότητα scroll-αρίσματος, παρόμοιο με αυτή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Εναλλακτικά, οι χρήστες θα είναι σε θέση να δείχνουν την τηλεόρασή τους με το τηλεχειριστήριο, όπως με ένα presenter, και να μετακινούν τους δρομείς επί της οθόνης ή να εισάγουν εντολές μέσω χειρονομιών. Η συσκευή διαθέτει επίσης ένα ειδικό κουμπί που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν άμεση μετατροπή 2D σε 3D, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο των set-top boxes.

Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή ή το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του. Δείτε περισσότερα εδώ.