Άλλη μια άχρηστη(;) έρευνα διεξήχθη για να προσδιοριστεί ο κατάλληλος χρόνος ψησίματος του τοστ, που αποτελεί μία από τις πιο εύκολες λύσεις για να ξεγελάσετε την πείνα σας.
Μια ομάδα ερευνητών μετά από μία σχετική έρευνα κατέληξε σε κάποια στοιχεία, που αν τα ακολουθήσετε τότε θα έχετε ένα πεντανόμιστο τοστ.
Συγκεκριμένα το βέλτιστο πάχος είναι αυτό των 14 χιλιοστών και η ιδανική ποσότητα βουτύρου είναι τα 0,44 γραμμάρια ανά 6,45 τετραγωνικά εκατοστά, ενώ ο χρόνος ψησίματος πρέπει να είναι 216 δευτερόλεπτα.
Εάν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες τότε, το τοστ σας θα αποκτήσει ένα χρυσοκαφέ χρώμα και την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του τραγανού εξωτερικού και του μαλακού εσωτερικού. Για την ακρίβεια το εξωτερικό θα είναι 12 φορές πιο τραγανό απ’ ότι το εσωτερικό του.
Τα πειράματα διήρκησαν μια εβδομάδα, στην οποία ψήθηκαν και δοκιμάστηκαν 2000 φέτες ψωμιού, ενώ χρησιμοποιήθηκε μία παραδοσιακή τοστιέρα των 900 watt και τα τοστ δοκίμασαν 1913 άτομα.
Τώρα μπορείτε πια να ετοιμάσετε ένα πρωινό για το οποίο αν μη τι άλλο θα είστε σίγουροι για την επιτυχία του τοστ σας.