Για όλους τους φιλόζωους και συγκεκριμένα για τους ιδιοκτήτες γατών ένα παιχνίδι για αυτές στο iPad. Μπορεί να το έχετε παρατηρήσει ήδη όσοι είστε ιδιοκτήτες και κάτοχοι γάτας και iPad, αλλά από ότι φαίνεται τα συμπαθή αιλουροειδή βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρουσα την ενασχόληση με το gadget αυτό.

Ακριβώς για αυτό μια εταιρεία γατοτροφών αποφάσισε να προχωρήσει στο σχεδιασμό τριών παιχνιδιών για τους μικρούς τετράποδους πελάτες της. Και τα τρία είναι μέσω διαδικτύου, και μπορούν επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της εταιρείας να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά. Έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να τραβούν την προσοχή της γάτας και προγραμματισμένα σε κώδικα HTML 5 για το iPad. Σχέδια με έντονα χρώματα που κουνιούνται με τέτοια ταχύτητα επί της οθόνης, ώστε να τα βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα το τετράποδο.

Η ίδια η εταιρεία σημειώνει ότι αν και η οθόνη του iPad δε θα δεχθεί κάποια ζημιά από τυχόν γρατσουνιές της γάτας, σ’ οποιοδήποτε πλαστική μεμβράνη τη καλύπτει είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Δείτε τα βίντεο…