Η μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη LCD και τα μεγάλα πλήκτρα κάνουν τη ζωή για τους ηλικιωμένους ευκολότερη. Για το λόγο αυτό η Panasonic σχεδίασε ένα νέο ασύρματο DECT τηλέφωνο εύκολο στη χρήση, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά άτομα προχωρημένης ηλικίας.

Το νέο ασύρματο τηλέφωνο Panasonic KX-TG6571 συνδυάζει την ιδιαίτερη σχεδίαση με τα έντονα χαρακτηριστικά για εύκολη προβολή του μενού.

Πλεονεκτήματα:

-Μεγάλου μεγέθους πληκτρολόγιο και μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη LCD (1,9 ίντσες) με λευκό οπίσθιο φωτισμό και υψηλή αντίθεση διευκολύνοντας την ανάγνωση του μενού.

-Σύστημα προσαρμογής ήχου. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ( Bass / Standard / Treble) και να προσαρμόσει τον ήχο σύμφωνα με τις δυνατότητες ακοής του, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Εκτός από τα standard mode, το KX-TG6571 διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή ήχου που σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν υψηλότερο ή χαμηλότερο τόνο των συχνοτήτων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της συνομιλίας.

-Στο πλάι του ακουστικού αλλά και στην βάση υπάρχει ένα πλήκτρο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αυξομείωση του ήχου, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο την χρήση του ασυρμάτου.

-Το KX-TG6571 διαθέτει τρία πλήκτρα άμεσης κλήσης στο ακουστικό και στην βάση. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να καλέσετε γρήγορα κάποιον δικό σας άνθρωπο ή τον γιατρό σας. Στην βάση υπάρχει μία κάρτα στην οποία μπορείτε να γράψετε τα νούμερα που έχετε αποθηκεύσει.

-Τα νέα οικολογικά ψηφιακά ασύρματα Panasonic είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την εργονομία, την λειτουργικότητα επιτυγχάνοντας την άριστη ισορροπία τεχνολογίας και στιλ.

Έτσι και το KX-TG6571 διαθέτει λειτουργία ECO. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μειώνει σημαντικά την ακτινοβολία, προστατεύοντας τον χρήστη, όπως επίσης και την κατανάλωση ρεύματος ωφελώντας παράλληλα το νοικοκυριό (οικονομικά) και το περιβάλλον , παραμένοντας έτσι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.