Πόσο σημαντικό είναι να έχεις γρήγορο και σταθερό ίντερνετ στο σπίτι; Η απάντηση έρχεται αβίαστα και είναι ένα ηχηρό ΠΟΛΥ!

Υπάρχουν πολλά σενάρια όπου μία κακή σύνδεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλα τα μέλη ενός σπιτιού. Για κάποιον που τηλεργάζεται μία αργή ταχύτητα μπορεί να κάνει τη δουλειά μίας ώρας να πάρει όλη την ημέρα. Από την άλλη, είναι πολύ εκνευριστικό να αποσυνδέεσαι ενώ παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι ή να κολλάει η ροή της σειράς που παρακολουθείς.

Πες αντίο λοιπόν στα χάλκινα καλώδια, τις συχνές αποσυνδέσεις και το αργό ίντερνετ και καλωσόρισε μία νέα super εποχή με super γρήγορο και αξιόπιστο ινερνετ.

Το Nova 5G Home internet είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα και κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη και την εμπειρία μας καλύτερη. Πρόκειται για μία νέα, καινοτόμο υπηρεσία σταθερής, που είναι λιγότερο επιρρεπής σε βλάβες.

Video games

Η υπηρεσία ενεργοποιείται άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα plug ‘n play Wi-Fi 6 router με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο internet από την πρώτη μόλις ημέρα της εγκατάστασης. 

Το μόνο που έχεις να κάνεις δηλαδή είναι να το συνδέσεις στην πρίζα και ευθύς αμέσως είσαι έτοιμος για μία νέα εμπειρία που σου παρέχει πρόσβαση σε υπερυψηλές ταχύτητες, με απρόσκοπτη και ταυτόχρονη χρήση για streaming, gaming, εργασία, πλοήγηση και τηλεφωνία.  

Συγκεκριμένα, απολαμβάνεις:

  • Απεριόριστο internet σε ταχύτητες έως 100Mbps.
  • Απεριόριστες κλήσεις σε εθνικά σταθερά και κινητά δίκτυα.

Το Nova 5G Home Internet συνδυάζει καινοτομία και προσιτή τιμή, από μόλις 26 ευρώ το μήνα. Ταυτόχρονα, μπορείς να συνδυάσεις τη νέα αυτή προσφορά με την συνδρομητική πλατφόρμα της EON για να απολαμβάνεις τους πιο premium, κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, υπηρεσίες όπως το «timeshift» και το EON Sports Mode, κορυφαίο κινηματογραφικό περιεχόμενο με περισσότερες από 6.000 ταινίες και σειρές, οκτώ κανάλια EON Kids, 12 κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Το 5G Home Internet σε συνδυασμό με την EON ξεκινά μόνο από 32 ευρώ το μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο Nova.gr