Οι συγκάτοικοι στο Παρίσι, Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής, ανάρτησαν στο Instagram απολαυστικές φωτογραφίες και βίντεο με τα Ολυμπιακά τους μετάλλια και τρέλαναν τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια και οι αναρτήσεις για τους δύο σπουδαίους αθλητές έπεσαν βροχή.

Χαρακτηριστικά είναι κάποια σχόλια στην ανάρτηση του Μανόλο:

  • «Είστε τυπάρες!!! Συγχαρητήρια και στους δύο!»
  • «Να είσαι στους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη και να το ζεις όλο αυτό με τον κολλητό σου είναι μεγάλη ευλογία. Μανόλο, Μίλτο, είστε υπέροχοι».
  • «Θα ‘θελα ο γιος μου να σας μοιάσει».
  • «Άμα τα ενώσετε δίνουν υπερδύναμη;».
  • «Είστε αστέρια και τα καλύτερα παραδείγματα για τα παιδιά μας… σας ευχαριστούμε για όλα… Άξιοι Έλληνες».

Πολλά είναι και τα σχόλια και στο Χ: «Παιδιά, τι κάνατε στο Παρίσι; – Θραύση!», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Οι κολλητοί χαίρονται τα μετάλλιά τους στο δωμάτιό τους. Το καλύτερο κλείσιμο για τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες», ήταν ένα ακόμα σχόλιο.

«Βλέπεις και αυτές τις φωτογραφίες και χαμογελάς αυθόρμητα… Ευχαριστούμε. Το χρυσό που κάνει αντανάκλαση στο πρόσωπο του Μίλτου απόλαυση», έγραψε κάποιος άλλος, αναρτώντας και τις φωτογραφίες των Τεντόγλου και Καραλή.

Σημειώνεται πως χθες έγινε η απονομή του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. «Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει. Ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο, σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου, κάθε φορά είναι διαφορετικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο σημαντικό και εντυπωσιακό.

Μου άρεσε περισσότερο σήμερα, γιατί υπήρχαν άτομα στις κερκίδες αυτή τη φορά, στο Τόκιο δεν υπήρχε κανένας. Ήταν και η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είναι ξεχωριστό» τόνισε ο έλληνας υπέρ-πρωταθλητής και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, υπερήφανος. Τα είδα όλα τα άλματά μου, ευχαριστημένος είμαι. Ήταν όλα μεγάλα άλματα, τεχνικά ήταν ωραία. Υπήρχαν κάποια πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου. Είχα ένα θέμα τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, με τα παπούτσια. Έπρεπε να φορέσω καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και δεν είχα χρόνο να τα συνηθίσω και δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση, όσο έχω συνήθως σε αυτό το κομμάτι».