Ιδιαίτερα συγκινημένοι εμφανίστηκαν οι έλληνες κωπηλάτες μετά την κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Μιλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου και ο Πέτρος Γκαϊδατζής με τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν στη μεικτή ζώνη μετά τους επιτυχημένους αγώνες τους και αγκαλιάστηκαν αλληλοσυγχαιρόμενοι.

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, η Μιλένα Κοντού μίλησε για το πώς έζησε τον αγώνα: «Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για μένα. Έχω κλείσει το κινητό μου, έχω μιλήσει μόνο στα σημαντικά άτομα στην οικογένειά μου. Ξέρω ότι πήρα μια τρίτη θέση, αλλά ακόμα δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι αυτή η 3η θέση.
Είχα πει στη Ζωή από τον ημιτελικό ότι σήμερα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Ή θα πάω για μετάλλια ή θα βγω πεθαμένη τελευταία». Όταν είδα ότι έχουμε φύγει καλά και είμαστε ανταγωνιστικές στα 1000, προσπάθησα και έδωσα μια αλλαγή στη βάρκα, είδα τις Νεοζηλανδές, που προσπαθούσαν να μας φύγουν.

Ήξερα ότι θα αντέξουμε. Τα τελευταία 600 μέτρα ήταν ένα σπριντ. Ή θα πέθαινα ή θα έβγαινα με μετάλλιο. Δεν ξέρω πώς και τι, αλλά έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία. Ό,τι και αν συμβαίνει το καταλαβαίνω και το καταλαβαίνει κατευθείαν. Δεν έχουμε τόσο μεγάλη εμπειρία, αλλά δέσαμε πάρα πολύ καλά».