Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ στις 2 Ιουλίου με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008 και ο κόσμος είναι διατεθειμένος να στηρίξει μαζικά όπως δείχνει ο ρυθμός με τον οποίο πωλούνται τα εισιτήρια.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι πλέον στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη ο ενθουσιασμός είναι δεδομένος τόσο στο εσωτερικό της ομάδας όσο και στις τάξεις του κόσμου, με την ΕΟΚ να βγάζει ανακοίνωση για το θέμα των εισιτηρίων, αναφέροντας τα εξής…

«Η αγάπη του κόσμου για την Εθνική Ομάδα μεταφράζεται για μία ακόμη φορά στο ρυθμό με τον οποίο «φεύγουν» τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η διοργάνωση που οδηγεί στο Παρίσι 2024 φιλοξενείται στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» από τις 2 ως τις 7 Ιουλίου και η επίσημη αγαπημένη θα έχει στο πλευρό της τους Έλληνες φιλάθλους. Λιγότερα από 1.500 εισιτήρια έχουν απομείνει για τον αγώνα με τη Δομινικανή Δημοκρατία, λιγότερα από 1.000 για τους ημιτελικούς και τον τελικό, ενώ λιγότερες από 3.000 είναι οι θέσεις που αναζητούν…. κατόχους για τον αγώνα της ελληνικής πρεμιέρας με την Αίγυπτο.

Το link το οποίο μπορεί να σας οδηγήσει στο ΣΕΦ και στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

2/7

17.30 Αίγυπτος-Δομινικανή Δημοκρατία

21.00 Σλοβενία-Κροατία

3/7

17.30 Κροατία-Νέα Ζηλανδία

21.00 Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα

4/7

17.30 Νέα Ζηλανδία-Σλοβενία

21.00 Ελλάδα-Αίγυπτος

6/7

Ημιτελικοί (αν προκριθεί η Ελλάδα θα παίξει στις 17.30)

7/7

Τελικός

*Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων της ΕΟΚ και της Εθνικής Ανδρών».