Η Εθνική ομάδα πόλο είναι ένα από τα… βαριά χαρτιά της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε τα ονόματα τα 21 παικτών που κλήθηκαν για προετοιμασία και οι 8 εξ αυτών θα κοπούν στη συνέχεια από την 13μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στο Παρίσι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 στο Πεκίνο και θα επιδιώξει να είναι και τώρα στο βάθρο, αν και δεν θα είναι εύκολο. Δεν είναι και ανέφικτο, όμως, για μια ομάδα που έχει αποδείξει πόσο δυνατή είναι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 παικτών που κλήθηκαν για προετοιμασία και είναι οι εξής…

Μανώλης Σολανάκης (Απόλλων Σμύρνης), Κώστας Γκιουβέτσης (Πανιώνιος), Νικόλας Παπανικολάου (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Μανώλης Ανδρεάδης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Βαγγέλης Πούρος (ΑΝΟ Γλυφάδας), Νίκος Μητράκης (Υδραϊκός), Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Μανώλης Ζερδεβάς, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Νικολαΐδης (Ολυμπιακός), Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (Φερεντσβάρος), Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης (Νόβι Μπέογκραντ), Κώστας Κάκαρης (Προ Ρέκο).

Από αυτούς οι 8 θα κοπούν τελικά ώστε να προκύψει η 13μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στο Παρίσι με στόχο το καλύτερο δυνατό. Με στόχο, δηλαδή, να κάνει για ακόμη μία φορά υπερήφανη την Ελλάδα για την Εθνική ομάδα πόλο.