Χωρίς… κόλπα και άλλα τρικ θα διεκδικήσει η Αγγλία τη νίκη κόντρα στην Ουρουγουάη για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, όπως τόνισε ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Ο Βρετανός φορ συναντά αυτή τη φορά ως αντίπαλο τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ και επιθετικό της Ουρουγουάης, Λουίς Σουάρες, με τον οποίο είχαν καταφέρει μαζί να πετύχουν 48 γκολ στη φετινή σεζόν.

Την Πέμπτη, όμως, στο Σάο Πάολο θα κληθούν να… κουβαλήσουν το βάρος της επίθεσης των ομάδων τους ξεχωριστά. Από την πλευρά του, ο Στάριτζ παρουσιάζεται σίγουρος ότι τα «λιοντάρια» θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στη «σελέστε», χωρίς όμως να προχωρήσουν σε αντικανονικές ενέργειες.

«Θα κάνουμε τα πάντα για κερδίσουμε, με νόμιμους τρόπους βέβαια. Δεν θα επιχειρήσω να χρησιμοποιήσω το χέρι μου η να… βουτήξω. Δεν είναι στη φύση μου τέτοιες ενέργειες και ούτε η Αγγλία αρέσκεται σε τέτοιες μεθόδους. Το 1966 κερδίσαμε το Π.Κ τηρώντας κατά γράμμα τους νόμους και έτσι θα συνεχίσουμε», υπογράμμισε ο 24χρονος άσος της Λίβερπουλ.

Πηγή: sport-fm.gr