Ειδήσεις και μάλιστα θετικές ήρθαν από την Αργεντινή για τον ΠΑΟΚ, καθώς η Γοδόι Κρουζ ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο τερματοφύλακα, Ραμίρο Μαρτίνες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπόκα Τζούνιορς. Μάλιστα, από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής αναφέρεται ότι η ομάδα της Μεντόσα θα αποκτήσει κι άλλον παίκτη κάτω από τα γκολπόστ.

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Ροντρίγκο Ρέι από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν τον σπουδαίο πρώτο εντός έδρας προημιτελικό με την Γκρέμιο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Και αυτό διότι η Γοδόι Κρουζ θέλει την εμπειρία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και δύσκολα θα στηριχθεί στον νεαρό, Ρομπέρτο Ραμίρες, παρά το γεγονός ότι τα πήγε αρκετά καλά στον πρόσφατο αγώνα με τη Νιούελς Όλντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο.

Τον ΠΑΟΚ τον βολεύει κατά κάποιοω τρόπο αυτή η εξέλιξή, καθώς θέλει να εξαντλήσει πρώτα κάθε πιθανότητα να αποκτήσει τον Γκιγέρμο Οτσόα, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Ρωσία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, στο οποίο συμμετέχει ως μέλος της εθνικής Μεξικού.