Το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο κυριαρχεί στη σημερινή αθλητική επικαιρότητα, καθώς πολλά δημοσιεύματα τον φέρνουν εκτός Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, ένα από αυτά κάνει λόγο για «τρελό» συμβόλαιο στον Πορτογάλο αστέρα, της τάξεως των 120 εκατ. ευρώ ετησίως!

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της «AS» αναφέρει ότι ομάδα από την Κίνα είναι έτοιμη να προσφέρει αυτό το τεράστιο ποσό στον 32χρονο ποδοσφαιριστή και ότι το συγκεκριμένο σενάριο είναι τόσο σοβαρό, που θα γίνει ταξίδι από την Ασία στη Μαδρίτη για να υπάρξει συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Το όνομα της ομάδας, πάντως, δεν αποκαλύπτεται.

Όπως αναφέρεται, η προσφορά προς τη Ρεάλ ενδέχεται να φτάσει στα 200 εκατ. ευρώ και αυτή προς τον Κριστιάνο στα 120 εκατομμύρια για κάθε χρόνο συνεργασίας!

Λίγες ώρες αργότερα, νέα δημοσιεύματα -από την Αγγλία αυτήν τη φορά- κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο. Μάλιστα, αυτά αναφέρουν ότι η πρόταση που θα γίνει στους Μαδριλένους για να παραχωρήσουν τον παίκτη θα είναι επίσης της τάξεως των 200 εκατ. ευρώ.

Πάντως, μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα έχει διάρκεια μέχρι και το 2021, με τη ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει στο 1 δισεκατομμύριο…