Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία ολοκληρώνεται αύριο όσον αφορά τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο σε ομάδα, προχώρησε ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Λάζαρ Ραντέλοβιτς, ο οποίος ανήκε στη σερβική Ραντνίνσκι Νις.

Πρόκειται για Σέρβο εξτρέμ, ο οποίος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα στα προκριματικά του Europa League, έχοντας 7 συμμετοχές και 1 γκολ. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Ντιναμό Βράνιε, της Β’ κατηγορίας στη χώρα του, έχοντας 9 γκολ σε 27 συμμετοχές.

Ο 21χρονος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ωστόσο ακόμη δεν είναι σίγουρα εάν ο Πέδρο Μαρτίνς τον κρατήσει στα πλάνα του ή εάν θα αποφασίσει να τον δώσει δανεικό, με το δεύτερο σενάριο να είναι το πλέον πιθανό. Το σίγουρο είναι πως έχει ήδη περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις.

Πάντως, αυτή η προσθήκη δεν σημαίνει ότι σταματά στο Λιμάνι η αναζήτηση παίκτη στα εξτρέμ. Μάλιστα, στόχος είναι για ένα ακόμη «μπαμ», μετά από το πιθανό του Γιάγια Τουρέ. Τα ονόματα είναι πάνω-κάτω γνωστά, με τους Σοφιάν Φεγκουλί, Λάζαρ Μάρκοβιτς και Χατέμ Μπεν Αρφά να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο, ενώ πλέον προστέθηκε και αυτό του Ερνάν Πέρες.