Την προσπάθεια εξεύρεσης και απόκτησης ενός στόπερ από το πάνω ράφι συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είδε την υπόθεση με τον Ροντρίγκο Μολέδο να μην ολοκληρώνεται όπως θα ήθελε. Ο «δικέφαλος» του Βορρά φαίνεται να έχει βάλει στην κορυφή της λίστας του τον Γιεγβέν Χατσερίντι, μια κίνηση που εφόσον ολοκληρωθεί, θα έχει βοηθήσει και τον άλλον «δικέφαλο», αυτόν του Νότου, καθώς ο ελληνικής καταγωγής στόπερ αγωνίζεται στην αντίπαλο της ΑΕΚ στους «32» του Europa League, Ντιναμό Κιέβου.

Η ομάδα της ουκρανικής πρωτεύουσας ξέρει ότι λογικά χάνει τον Χατσερίντι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Για τον λόγο αυτό έχει φροντίσει ήδη να τον αντικαταστήσει με τον Αρτέμ Σαμπάνοφ, έναν παίκτη που οι Θεσσαλονικείς βρήκαν αντιμέτωπο στα προκριματικά του Europa League, όταν και αναμετρήθηκαν με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

ΓΙΕΓΒΕΝ ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ

Σε αυτό το deal -εάν έρθει- σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο άνθρωπος-κλειδί για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ από την αγορά της Ουκρανίας και της Ρωσίας, ο Βαντίμ Σαμπλί. Ωστόσο, τα δεδομένα για τον πανύψηλο (1,98 μ.) 30χρονο στόπερ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ, είναι… ζόρικα, διότι έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό που του αποφέρει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Κάτι που σημαίνει ότι οι Ουκρανοί θα ζητήσουν αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσουν.

Σύμφωνα με όσα πηγάζουν από τη Θεσσαλονίκη, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς επαφές θα πρέπει να γίνουν και με τον βασικό μάνατζερ και εκπρόσωπο του Χατσερίντι, Ιγκορ Πιροζένκο.