Πολύ κοντά στην ενίσχυσή της στις θέσεις «4» και «5» με έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα είναι η ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν είχε πανηγυρίσει με την Ένωση την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός ψηλός τα βρήκε με την Γκάζιαντεπ για να λύσει το συμβόλαιό του, το αίτημά του να μείνει ελεύθερος έγινε δεκτό και από χθες στον «δικέφαλο» γνωρίζουν ότι μπορούν να τον έχουν πάλι πίσω, ετοιμάζοντας παράλληλα το συμβόλαιό του. Στόχος είναι το deal να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες και ο παίκτης να μπει στην αποστολή, ήδη από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου (19:00).

Άπαντες στην ΑΕΚ δείχνουν χαρούμενοι με αυτήν την είδηση, καθώς ο Τζέιμς είναι ένας παίκτης που ξέρουν καλά, όντας θετικός εντός και εκτός παρκέ. Παράλληλα, αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα στη ρακέτα και να δώσει λύσεις στον Βινς Χάντερ, με τον έναν να γνωρίζει καλά το παιχνίδι του άλλου.